Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Εκεί Που Η Επιστήμη Συναντά Το Πεντικιούρ‏

Tα NYXI∙NYXI Beauty Lounge παρουσιάζουν την επαναστατική σειρά περιποίησης ποδιών Footlogix Pediceuticals®: εκεί που η επιστήμη συναντά το πεντικιούρ


Ξεχάστε όλα όσα ξέρατε για το πεντικιούρ μέχρι σήμερα. Σας παρουσιάζουμε τα Footlogix, την πρώτη και μοναδική επιστημονική σειρά περιποίησης ποδιών. Εμπνευσμένα και σχεδιασμένα από την Katharin Von Gavel, μία από τις σημαντικότερες ηγετικές φιγούρες στο χώρο της περιποίησης άκρων, με χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση και πρωτοπόρος στο ιατρικό πεντικιούρ.

Mε μια μεγάλη γκάμα προιόντων ικανή να καλύψει κάθε πάθηση του ποδιού, τα Footlogix υπόσχονται εξειδικευμένη, στοχευμένη φροντίδα: από μια απλή ξηροδερμία, μέχρι σοβαρότερες περιπτώσεις που προκύπτουν από διαβήτη ή άλλες ασθένειες.

Εκατομμύρια καταξιωμένοι επαγγελματίες και πελάτες εμπιστεύονται τα προιόντα Footlogix σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως. Παρακάτω θα δείτε γιατί:

Footlogix Pediceuticals® - Tα Σημεία Υπεροχής
- DIT (Dermal Infusion technology): H επαναστατική φόρμουλα DIT της Footlogix, θέτει σε λειτουργία τα ενεργά συστατικά, ώστε να διεισδύουν γρηγορότερα και βαθύτερα στην προβληματική επιδερμίδα. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή σε μόλις λίγες ημέρες.

-Ουρία: Tα προιόντα της Footlogix έχουν σαν βάση το ουρικό οξύ, γνωστό για τις αναπλαστικές ιδιότητες καθώς και για την επιτάχυνση της διείδυσης των ουσιών στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας.

-Kατάλληλα για διαβητικούς: Τα προιόντα της Footlogix είναι απολύτως ασφαλή για το διαβητικό πόδι. Η απαλή σύστασή τους ενυδατώνει και προστατεύει το δύσκολο διαβητικό πόδι χωρίς να το ερεθίζει. Κατάλληλα και για χρήση ανάμεσα στα δάχτυλα.

-Αποτέλεσμα Επιστημονική Έρευνας: Δεν μιλάμε μόνο για μια σειρά περίποιησης ποδιών, αλλά για μια επιστημονικά μελετημένη σειρά προιόντων, ειδικά σχεδιασμένη για να αντιμετωπίζει δραστικά παθήσεις των νυχιών και του δέρματος.

- Εξοικονόμηση Χρόνου: Λόγω της προηγμένης φόρμουλας DIT και των υψηλά αποτελεσματικών ενυδατικών συστατικών, η διαδικασία μιας πλήρους περιποίησης πεντικιούρ μειώνεται στο 1/3, γλιτώνοντας χρόνο τόσο στον επαγγελματία όσο και στον πελάτη.

Ζητήστε από το καταρτισμένο προσωπικό των καταστημάτων ΝΥΧΙ ΝΥΧΙ να σας γνωρίσουν από κoντά τη σειρά Footlogix, για να διαπιστώστε κι εσείς τις μοναδικές ιδιότητές τους. Links:
www.amecosmetics.gr
www.footlogix.com
www.facebook.com/footlogix
www.facebook.com/AMECOSMETICSGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου