Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

To πιο υγιεινό ξεκίνημα της επιδερμίδας!

Η Clinique παρουσιάζει την ΝΕΑ Supedefense SPF20 Daily Defense Moisturizer

Αντηλιακή προστασία, αντιοξειδωτικά και πλούσια ενυδάτωση για όλη την ημέρα είναι αυτά που χρειάζεται καθημερινά, η επιδερμίδα σας !

Ένα υγιεινό πρωινό, το βούρτσισμα των δοντιών, η πρωινή γυμναστική … Κάθε πρωί παρέχετε στο σώμα σας τα απαραίτητα, για να ξεκινήσει η ημέρα σας. Γιατί δεν θα κάνατε το ίδιο και για την επιδερμίδα σας ;

H ΝΕΑ Supedefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer βοηθά την επιδερμίδα σας να ξεκινήσει το ίδιο δυναμικά την ημέρα!
H νέα Supedefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer της Clinique, βασίζεται σε μία προηγμένη τεχνολογία η οποία ενισχύει την ικανότητα της επιδερμίδας να προστατεύεται ενάντια στα πρώτα σημάδια γήρανσης, ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνει τις μελλοντικές φθορές. Παρέχοντας μια πολλαπλή προσέγγιση, ενυδατώνει, προστατεύει και επανορθώνει την επιδερμίδα, όλη μέρα, κάθε μέρα.
Αυτή η νέα ενυδατική κρέμα ημέρας, παρέχει υγρασία στην επιδερμίδα για όλη την ημέρα και ενισχύει ταυτόχρονα την υδρολιπιδική ασπίδα προστασίας, έτσι ώστε η επιδερμίδα να γίνει ικανή να αμυνθεί, ενάντια στους εξωτερικούς παράγοντες. Επιπλέον, το σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών και η καθημερινή αντηλιακή προστασία που παρέχει, βοηθά στην άμυνα κατά των γραμμών και των ρυτίδων. Αυτή η καθημερινή ασπίδα προστασίας για την επιδερμίδα, έχει μια επαναστατική, απαλή, μεταξένια υφή, που απορροφάται γρήγορα και προσφέρει άμεση αίσθηση αναζωογόνησης . Ας δούμε πως λειτουργεί.
Επανόρθωση φθοράς και προστασία UV
H φυσική άμυνα της επιδερμίδας τίθεται σε κίνδυνο καθημερινά λόγω των εξωτερικών επιθετικών παραγόντων με αποτέλεσμα τη φθορά και την εμφάνιση της γήρανσης. Στην πραγματικότητα, οι μελέτες αποδεικνύουν ότι το 80% των σημαδιών γήρανσης της επιδερμίδας, οφείλεται στην ακτινοβολία UV .
Το πιο πλήρες προϊόν πρόληψης γήρανσης και καθημερινής ενυδάτωσης της Clinique έχει στη σύνθεσή του μια τεχνολογία κλειδί, για να βοηθήσει στην προστασία της επιδερμίδας. Τα photosomes είναι ένα ένζυμο που βοηθά στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης της φθοράς από τις ακτίνες UV. Το ηλιακό φώς ενεργοποιεί τα photosomes, τα οποία χρησιμοποιούν την ενέργεια από την ακτινοβολία UV για να επανορθώνουν τις ήδη υπάρχουσες φθορές που οφείλονται στην υπεριώδη ακτινοβολία, πριν ακόμα γίνουν ορατές σαν γραμμές και ρυτίδες.
Επίσης αυτή η ενυδατική κρέμα παρέχει αντηλιακά φίλτρα ευρέως φάσματος για προστασία UVA/UVB, με δείκτη SPF 20 .


Σύγχρονη άνεση και ενυδάτωση
Η νέα Supedefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία της Clinique για να κρατάει την επιδερμίδα άνετη και ενυδατωμένη όλη μέρα. Ένα σύμπλεγμα ειδικών συστατικών για ενίσχυση της ασπίδας προστασίας, όπως είναι το κριθάρι & το εκχύλισμα από φύτρο σιταριού προσδίδουν μια έντονη ενυδάτωση, ενώ ενδυναμώνουν την λειτουργία της υδρολιπιδικής ασπίδας της επιδερμίδας.
Συμπληρωματικά, αυτή η σύνθεση παρέχει άνεση στην επιδερμίδα, μέσω συστατικών που καταπραΰνουν από ερεθισμούς. Συστατικά όπως θαλάσσιο εκχύλισμα Sea Whip & καφεΐνη, απαλύνουν και ηρεμούν την επιδερμίδα.


Μελλοντική προστασία
H Supedefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer επίσης ενσωματώνει ένα σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών, όπως είναι η Βιταμίνη C & η Βιταμίνη Ε.


Λεπτομέρειες :
Διαθέσιμη σε δύο τύπους ώστε να εξασφαλίσουμε ότι η επιδερμίδα προσλαμβάνει εξατομικευμένη φροντίδα, η Supedefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer αφήνει την επιδερμίδα πολύ απαλή, λεία και προστατευμένη. Απλώστε κάθε πρωί μετά το καθημερινό σας πρόγραμμα καθαρισμού επιδερμίδας.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή - 30 ml : 29,90€ - 50 ml : 49,90€



Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου