Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Πτώση τιμών στο Athens Metro Mall έως και 70%


Το Athens Metro Mall, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή, υποδέχεται τις εκπτώσεις με πτώση τιμών έως και 70%. Από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου 2013 οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους πιο οικονομικά από ποτέ, απολαμβάνοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.


Μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, 90 επώνυμα καταστήματα αγαπημένων brands από το χώρο της μόδας, της ομορφιάς, της τεχνολογίας και των ειδών σπιτιού, σας περιμένουν σε έναν μοντέρνο και λειτουργικό χώρο 5 ορόφων για να πραγματοποιήσετε τις χειμερινές σας αγορές στις πιο προνομιακές τιμές.

Συνδυάστε τα ψώνια σας με ποικίλες προτάσεις γεύσης & διασκέδασης από το χώρο της εστίασης ή ολοκληρώστε τη μέρα σας με σινεμά σε μια από τις 5 κινηματογραφικές αίθουσες που στεγάζονται στο εμπορικό κέντρο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων, το Metro Mall Radio χαρίζει στους επισκέπτες του Athens Metro Mall, στιγμές ευχάριστου shopping συντροφιά με αγαπημένες ξένες και ελληνικές επιτυχίες, ενώ οι μικροί επισκέπτες κάθε Σαββατοκύριακο έχουν την τιμητική τους με δημιουργική απασχόληση και άφθονο παιχνίδι στα Happy Family Weekends από τις 11.00 έως τις 16.00, στον 3ο όροφο του εμπορικού.

Επωφεληθείτε, επίσης, από τις υπηρεσίες που προσφέρει το εμπορικό κέντρο στους επισκέπτες του όπως δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο internet, άνετο parking 1.200 θέσεων, καθώς και δυνατότητα περιποίησης αυτοκινήτου με νέα πρότυπη μέθοδο και ζήστε την πιο ολοκληρωμένη πρόταση χειμερινών αγορών και διασκέδασης κάθε στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου