Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ντέιβιντ Μπέκαμ και Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν στην Η&Μ



Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα διαφημιστική εκστρατεία για το λανσάρισμα της ανοιξιάτικης συλλογής David Beckham Bodywear at H&M. Σε σκηνοθεσία του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, γνωστού από τις ταινίες του Drive και Μόνο ο Θεός συγχωρεί, η καμπάνια θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη διάρκεια της διοργάνωσης του Σούπερ Μπόουλ στις ΗΠΑ, στις 2 Φεβρουαρίου 2014.



Στη γεμάτη δράση πλοκή, ο Ντέιβιντ βρίσκεται κλειδωμένος έξω από μια φωτογράφιση σε μια ταράτσα φορώντας μόνο τα εσώρουχά του και χωρίς να υπάρχει τρόπος να κατέβει από το κτίριο. Πρέπει να κάνει τα πάντα για να σωθεί, εκτελώντας μόνος του όλες τις επικίνδυνες σκηνές. Ο Ντέιβιντ γύρισε δύο εκδοχές, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για ψηφοφορία στην ιστοσελίδα hm.com, προκειμένου να ανακηρυχθεί αυτή που προτιμά ο κόσμος. Η ψηφοφορία ξεκινά στις 27 Ιανουαρίου.

«Ήταν πολύ συναρπαστική η συνεργασία με έναν από τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες, τον Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, για τη νέα καμπάνια μου για την Η&Μ. Ο Νίκολας με πίεσε πολύ για να δημιουργήσουμε ένα φιλμάκι γεμάτο δράση, το οποίο αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα νέα bodywear αυτής της σεζόν που έχουν ως πηγή έμπνευσης μια ιστορική αναδρομή», λέει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

«Μου άρεσε πολύ που συνεργάστηκα με τον Ντέιβιντ για τη νέα του εκστρατεία. Έχει φυσικό ταλέντο μπροστά στην κάμερα και ήταν ατρόμητος όταν έκανε τις επικίνδυνες σκηνές μόνος του. Η καμπάνια είναι διασκεδαστική, έξυπνη και θεαματική και δείχνει τις πολλές διαφορετικές όψεις της προσωπικότητας του Ντέιβιντ», λέει ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν.

Η εκστρατεία περιλαμβάνει κομμάτια από την ανοιξιάτικη συλλογή David Beckham Bodywear, η οποία δίνει μια πνοή φρεσκάδας στην ιστορική κληρονομιά. Ρίγες διαφόρων μεγεθών εισάγονται στις μακρυμάνικες φανέλες, τις αμάνικες φανέλες και τα μπόξερ-σορτς, ενώ στο πίσω μέρος μακρυμάνικων μακό με μανίκια ρεγκλάν υπάρχουν γράμματα σε στυλ varsity. Επίσης, θα λανσαριστούν και τα παιδικά κομμάτια της σειράς David Beckham Bodywear. Μια mini-me συλλογή για τα αγόρια που περιλαμβάνει μακρυμάνικες και αμάνικες φανέλες, μπόξερ-σορτς, μακριά εσώρουχα και σορτς πιτζάμας. Οι συλλογές θα είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένα καταστήματα Η&Μ και online από τις 30 Ιανουαρίου.

Τα νέα αυτά κομμάτια έρχονται να συμπληρώσουν τον πυρήνα της συλλογής David Beckham Bodywear, που ήδη αποτελεί βασικό είδος στις γκαρνταρόμπες των ανδρών παγκοσμίως από το Φεβρουάριο του 2012, όπου και λανσαρίστηκε. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου