Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Tarte






Λαχταριστά χρώματα που παραπέμπουν σε ονόματα όπως  sweetpraline, pistacchiohintκαι bananacool δίνουν τη νότα στο παστέλ χαρακτήρα της καλοκαιρινής συλλογής «Tarte» του ippolito.
Η συλλογή συγκρατεί στον πυρήνα της  τα αγαπημένα κλασσικά κομμάτια του ippolitoόπως η jo, η fionn, η alexκαι η suiαναπαράγοντας τις παστέλ τους εκδόσεις, αναπτύσσοντας  έτσι την υπόλοιπη σειρά με  διαχρονικά, «σωστά» κομμάτια που συμπληρώνουν το στυλ κάθε γυναίκας.
Τα χειροποίητα προϊόντα πολυτελείας ippolitoφτιάχνονται στο Κέντρο της Αθήνας από    100 % ιταλικό δέρμα σε περιορισμένες ποσότητες, διατηρώντας άριστη σχέση μεταξύ ποιότητας και κόστους.
Για την φωτογράφηση της καμπάνιας για την συλλογή Tarte, η  Παυλίνα Παπαηλιοπούλου, HeadDesignerτου brandδιάλεξε για μούσα την Σχεδιάστρια μόδας και φίλη AlexisBarrell, που με την ντελικάτη και αυθόρμητη ομορφιά της ενσάρκωνε ιδανικά το πνεύμα της συλλογής.
Τα πορτραίτα της καμπάνιας απεικονίζουν ένα κορίτσι χαμένο ανάμεσα σε ροκοκό μοτίβα και φολκλόρ αίσθηση, εύθραυστη αλλά και αποφασισμένη, σκανδαλιάρα, αληθινή. 
Φωτογράφος : Ιωάννα Χατζηανδρέου
MakeUp / Hair :ΧριστίναΡούσση
Ρουχα / Hairpieces :SwellDame
Για τις ανάγκες της φωτογράφησης η blogger άνθηΜιχαλάκη του ItsaCookAffair έφτιαξε headpiecesαπό μαρέγκες και φρέσκια Σαντιγύ.
Με την συνεργασία του WearThisToday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου