Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή ARTISTRY™ ENCHANTED GARDEN COLLECTION σας καλωσορίζει σε ένα κήπο χρωμάτων και αρωμάτων!




Τολμηρή κομψότητα, πολυτελή υφή, ζωηρές αποχρώσεις και μία αίσθηση ρομαντισμού συνθέτουν τα μυστικά της φετινής Άνοιξης για σωστό μακιγιάζ. Η επωνυμία ARTISTRY™ της Amway σας προσφέρει τη λύση για έντονο και εντυπωσιακό μακιγιάζ, μέσα από εντυπωσιακές παλέτες χρωμάτων και σας παρουσιάζει τη νέα συλλογή χρωμάτων ARTISTRY™ Spring 2013 Enchanted Garden Collection, ένα πραγματικό έργο τέχνης, που συγκεντρώνει τα λαμπερά χρώματα της άνοιξης για τα μάτια, τα μάγουλα και τα χείλη και σας καθοδηγεί να βγάλετε την καλλιτέχνιδα που κρύβετε μέσα σας!  

Από το smokey μακιγιάζ για τα μάτια σε διάφορες αποχρώσεις και βερικοκί τόνους στα ζυγωματικά, μέχρι τις διακριτικές γραμμές για το περίγραμμα των ματιών και ανάλαφρο χρώμα στα χείλη, η limited edition συλλογή της ARTISTRY™ ικανοποιεί ακόμη και τις πιο απαιτητικές γυναίκες, με τις εκπληκτικές ζωηρές αποχρώσεις να αποτελούν το κλειδί για να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό και ακόμη πιο μοντέρνο look.





Εντυπωσιακά Μάτια
Η limited edition συλλογή περιλαμβάνει δύο παλέτες με σκιές για τα μάτια - ARTISTRY™ Water Eye Colors - με τρεις αποχρώσεις η καθεμία, την παλέτα Pearl trio, με απαλές αποχρώσεις «πρωινής δροσιάς» και την παλέτα Sparkle trio, με διάφανες μπλε και χρυσές αποχρώσεις. Ανακινώντας γρήγορα τη συσκευασία, η διπλή υδάτινη σύνθεσή τους μετατρέπεται αυτόματα σε μια μεταξένια πούδρα που γλιστρά απαλά στο “καπάκι”  των ματιών σας και δημιουργεί ανάλογα με τα γούστα σας ένα απαλό ή έντονο χρωματικό αποτέλεσμα.
Το μολύβι ματιών της ARTISTRY Eyeliner Pencil με το ενσωματωμένο σφουγγαράκι, την υψηλής λάμψης μεταλλική σύνθεση και τα ενυδατικά στοιχεία χαρίζουν στο βλέμμα σας μακράς διάρκειας ένταση και γοητεία. 



Ροδαλά Μάγουλα
Το ρουζ Sheer Cheek Color και το Lip Gloss Duo της ARTISTRY τραβούν όλα τα βλέμματα χαρίζοντας διακριτικούς και αισθησιακούς τόνους στα μάγουλα και τα χείλη. Το ρουζ Sheer Cheek Color με μεταλλική υφή και μικροσωματίδια πούδρας γλιστρά απαλά στα μάγουλα εξασφαλίζοντας ένα διάφανο, μεταξένιο και φωτεινό τελείωμα, ενώ με περισσότερες στρώσεις το διακριτικό χρώμα δίνει ένα πιο έντονο φλας λάμψης στα ζυγωματικά σας. 



  


Χείλη που μαγνητίζουν
Το Lip Gloss Duo επίσης, είναι εμπλουτισμένο με πλούσιες ενυδατικές ουσίες, χαρίζοντας ένα διάφανο και λαμπερό φινίρισμα στα χείλη. Τα υαλουρονικά σφαιρίδια που περιέχει «γεμίζουν» τα χείλη και τα κάνουν πιο σαρκώδη, ενώ οι πέρλες των ειδικών εφέ τούς προσδίδουν μια έξτρα λαμπερή διάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου