Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Στις 8 Μαρτίου όλες οι γυναίκες κερδίζουν στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen





Η Ημέρα της Γυναίκας πλησιάζει και το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen τη γιορτάζει με το δικό του μοναδικό τρόπο, προσφέροντας σε όλες τις γυναίκες ξεχωριστά δώρα!
Στις 8 Μαρτίου επισκεφτείτε το εκπτωτικό χωριό με τις φίλες σας και κερδίστε 10% επιπλέον σε επιλεγμένα designer brands, στις ήδη χαμηλότερες τιμές κατά 35-70% που βρίσκετε όλο τον χρόνο.
Παράλληλα, οι 10 πρώτες τυχερές επισκέπτριες του εκπτωτικού χωριού θα κερδίσουν το manicure τους από το Fairynails! Σας περιμένουμε στο Γραφείο Πληροφοριών για να πάρετε το δώρο σας!
Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να αφιερώσετε στον εαυτό σας & στις φίλες σας μια ανοιξιάτικη βόλτα στα γραφικά σοκάκια του κέντρου!
Σας περιμένουμε στον απόλυτο προορισμό shopping με δωρεάν πούλμαν προς και από το Εκπτωτικό Χωριό, από Mετρό Δουκίσσης Πλακεντίας με δρομολόγια από τις 9.00 πμ. έως τις 9.00 μμ., ανά μία ώρα, καθημερινά εκτός Κυριακής.

Και μην ξεχνάτε… στο εκπτωτικό χωριό μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας designerbrands 35-70% πιο φθηνά όλο το χρόνο στον απόλυτο shopping προορισμό!
Γιατί το shoppingείναι γυναικεία υπόθεση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου