Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Shana Birthday Party

...για την επέτειο ενός επιτυχημένου χρόνου, του καταστήματος στην Ερμού



Το Σάββατο 02 Μαρτίου, το νεανικό Ισπανικό brand γυναικείας μόδας, Shana, με αφορμή την επέτειο για τον 1 χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας το καταστήματος στην Ερμού (Ερμού & Καπνικαρέας 1), διοργάνωσε ένα μοναδικό Birthday Party, διαδίδοντας την επανάσταση της γυναικείας μόδας και γεμίζοντας το κέντρο της Αθήνας με Shana bags, μουσική και πολλές εκπλήξεις!

Από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα - με Dj την Μυρτώ Κάζη -  πραγματοποιήθηκε ένα δυνατό live που χάρισε διασκέδαση σε όλα τα Shana Girls, τα οποία  είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν πρώτα, τις ολόφρεσκες ανοιξιάτικες παραλαβές από τη νέα συλλογή.  Ρούχα, παπούτσια, τσάντες και πολλά αξεσουάρ, έδωσαν αέρα ανανέωσης στη γκαρνταρόμπα κάθε Shana Girl, στις πιο ασυναγώνιστες τιμές.

Shana @ Facebook! Επισκεφθείτε τη facebook fan page της Shana www.facebook.com/ShanaGreece και ενημερωθείτε πρώτες για όλα τα τελευταία νέα, trends & εκπλήξεις! 


Shana
Γεννημένη στη Βαρκελώνη, η ισπανική εταιρεία Shana ιδρύθηκε το 2010 από την Comdipunt, μεγάλο προμηθευτή γνωστών εταιρειών ένδυσης παγκοσμίως, με στόχο την εφαρμογή του εμπορικού της know-how σε δική της αλυσίδα ρούχων, που θα παρουσιάζει στην αγορά τις νέες τάσεις της μόδας και θα διαθέτει εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής. Η Shana αποτελεί τη δεδομένη χρονική περίοδο το ταχύτερα αναπτυσσόμενο fashion concept στην Ισπανία, με περισσότερα από 170 καταστήματα μέσα σε έναν χρόνο και με ένα φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξης παγκοσμίως, για διπλασιασμό μεγέθους σε ετήσια βάση, που θα την καταστήσει ένα global brand (παγκοσμίως αναγνωρίσιμο σήμα). Τα τρία πρώτα συμβόλαια ανάπτυξης έχουν ήδη υπογραφεί για τη Μέση Ανατολή, το Μεξικό και τη Ρωσία ενώ πραγματοποιούνται ήδη συζητήσεις με Ασία, Αμερική και Ευρώπη. Η Ελλάδα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Shana, καθώς κρίνει πως τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του concept ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική αγορά. Η Alimar S.A, του ιδίου ομίλου με την Talima Venture Inc στην οποία ανήκει το Athens Metro Mall,  είναι αποκλειστικός διανομέας του brand Shana στην ελληνική αγορά και σχεδιάζει μέσα στο 2012 την επέκταση της αλυσίδας σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. 

Αποκλειστικός Διανομέας:  Alimar DevelopmentTηλέφωνο: 2109769780 (εσωτερικό 470)
info@shana.gr

Shana shops:
  • Athens Metro Mall: Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, Αγ. Δημήτριος, 210 9769444
  • Κέντρο: Ερμού & Καπνικαρέας 1, Αθήνα, 210 3234100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου