Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Προσθετική μαλλιών για μήκος και όγκο








Εκπαίδευση και διασκέδαση συνδύασαν όσοι συμμετείχαν στο σεμινάριο που διοργάνωσε ο τομέας Ομορφιάς των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στο café bar MAST στην παραλία Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2013.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Μαρτίου, με θέμα «Προσθετική μαλλιών για μήκος και όγκο», και σε συνεργασία με την εταιρεία ειδών κομμωτηρίου HAIRWAYS PROFESSIONAL.

Μέσα στον φιλόξενο χώρο του café bar MAST, στη Λεωφόρο Νίκης, συγκεντρώθηκαν σπουδαστές, πτυχιούχοι και επαγγελματίες της κομμωτικής, και παρακολούθησαν τον εκπρόσωπο της εταιρείας κ. Δημήτρη Διαμαντόπουλο, ο οποίος παρουσίασε όλες τις σύγχρονες τεχνικές και τα νέα προϊόντα στην προσθετική μαλλιών, τα οποία πρέπει να γνωρίζει ο νέος κομμωτής.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου η HAIRWAYS PROFESSIONAL πραγματοποίησε  κλήρωση που ανέδειξε τρεις νικητές, οι οποίοι παρέλαβαν πλούσια δώρα, ενώ και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες δεν έμειναν έφυγαν με άδεια χέρια, αφού εκτός από την βεβαίωση παρακολούθησης που θα εμπλουτίσει το βιογραφικό τους, παρέλαβαν και εκείνοι δώρα.

Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 13 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.




XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013: GET CULTURED NOW!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου