Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Η ΕΥΡΗΚΑ ασημένιος χορηγός της Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week





Κερδίστε προσκλήσεις για τα catwalks από τη σελίδα της εταιρείας στο Facebook,
ενώ πολλές εκπλήξεις και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες!

Η ΕΥΡΗΚΑ, συνεχίζοντας την προσπάθειά της να είναι κοντά στη σύγχρονη γυναίκα και τις ανάγκες της, υποστηρίζει για πρώτη φορά το θεσμό της διεθνούς εβδομάδας μόδας της Αθήνας, ως ασημένιος χορηγός της 13ης MERCEDES-BENZ ATHENS XCLUSIVE DESIGNERS WEEK, που πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου  Εθνικής Ασφαλιστικής, από 29/3 έως 1η/4/2013.

Η ΕΥΡΗΚΑ συμμετέχει στη συγκεκριμένη ενέργεια προβάλλοντας τη δική της φρέσκια και αποτελεσματική πρόταση κάλυψης όλων των αναγκών φροντίδας των ρούχων, από την καθαριότητα και τη λεύκανση, έως την προστασία των χρωμάτων.

Οι τυχερές φανατικές της μόδας που επιλέγουν ΕΥΡΗΚΑ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τα catwalks περισσότερων από 20 σχεδιαστών και brands - όπως Patricia Field, Aslanis, Angelos Frentzos, Kathy Heyndels, Celebrity Skin, Ratt by Rita Attalla, Laskaris και πολλών άλλων- κερδίζοντας προσκλήσεις μέσω της σελίδας της εταιρείας στο Facebook (www.facebook.com/eureka hellas).

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών των επιδείξεων,  η ΕΥΡΗΚΑ, σε συνεργασία με την AXDW, οργανώνει ένα πρωτότυπο ‘Κυνήγι Θησαυρού’, όπου οι καλεσμένοι συγκεκριμένων επιδείξεων μόδας  μπορούν να κερδίσουν μοναδικά fashion gifts και αξεσουάρ, δημιουργίες συμμετεχόντων σχεδιαστών της εβδομάδας μόδας, που εξασφαλίστηκαν από τη διοργάνωση αποκλειστικά γι’ αυτούς. Τέλος, όλοι οι επισκέπτες θα λάβουν ως δώρα προϊόντα της ΕΥΡΗΚΑ από το ειδικά διαμορφωμένο stand της εταιρείας στο χώρο του foyer.

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στα πιο αγαπημένα προϊόντα της ΕΥΡΗΚΑ, που καθημερινά μπαίνουν στο σπίτι μας, βρίσκονται τα εξής απορρυπαντικά και ενισχυτικά πλύσης: * ΕΥΡΗΚΑ Classic  Υπερλευκαντικό (σκόνη, υγρό και ταμπλέτες) * Ενισχυτικά πλύσης ΕΥΡΗΚΑ BRIGHT, & ΕΥΡΗΚΑ SENSO * Απορρυπαντικά ΕΥΡΗΚΑ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ,  BLACK CARE, COLOR & WOOL CARE και ΕΥΡΗΚΑ OXY-POWER+ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου