Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Accesorise your spring!





Το εκπτωτικό χωριό mcarthurglen υποδεχεται την ανοιξh και σας προσφερει 10% επιπλεον σε αξεσουαρ

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen υποδέχεται την Άνοιξη με τον πιο στιλάτο τρόπο, προσφέροντας σε όλους τους φίλους του ένα ξεχωριστό δώρο!

Από τις 28 Μαρτίου έως και τις 13 Απριλίου επισκεφτείτε το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen και απολαύστε 10% επιπλέον σε ανοιξιάτικα αξεσουάρ από επιλεγμένα designer brands στις ήδη χαμηλότερες τιμές 35-70% που βρίσκετε όλο το χρόνο.

Τσάντες, παπούτσια, ζώνες, καπέλα, γυαλιά, αέρινα φουλάρια και πολλά ακόμα αξεσουάρ σας περιμένουν για να συμπληρώσετε το ανοιξιάτικο στυλ σας!

Μη χάσετε την ευκαιρία να ανανεώσετε με τον πιο έξυπνο τρόπο την γκαρνταρόμπα σας αλλά και να απολαύσετε τον ανοιξιάτικο καιρό με μια χαλαρωτική βόλτα στα γραφικά σοκάκια του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen.

Σας περιμένουμε στον απόλυτο προορισμό shopping με δωρεάν πούλμαν προς και από το Εκπτωτικό Χωριό, από Mετρό Δουκίσσης Πλακεντίας με δρομολόγια από τις 9.00 πμ. έως τις 9.00 μμ., ανά μία ώρα, καθημερινά εκτός Κυριακής.



Και μην ξεχνάτε… στο εκπτωτικό χωριό μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας designer brands 35-70% πιο φθηνά όλο το χρόνο στον απόλυτο shopping προορισμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου