Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Τα Pick έδωσαν γεύση στη βραδιά επιλογής του ελληνικού τραγουδιού της Eurovision




Τα PICK Crackers Παπαδοπούλου, τα νόστιμα αλμυρά snacks για κάθε στιγμή, έδωσαν το παρών τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στoν Ελληνικό Τελικό Eurosong 2013- A Mad Show!, στο Gazi Music Hall, που διοργάνωσαν η ΕΡΤ και το MAD TV, για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 58ο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision, στη Σουηδία.

Τα PICK Crackers Παπαδοπούλου βρέθηκαν στο Gazi Music Hall για να νοστιμίσουν τη βραδιά με εκτεταμένη δειγματοδιανομή mini pick crackers στην είσοδο του κέντρου, ενώ οι καλεσμένοι και οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα τραγούδια και να συνοδέψουν το ποτό τους με PICK Cocktail και PICK Batonettes  της αγαπημένης σειράς αλμυρών snacks.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς προβλήθηκε η πιο Pick your Pick στιγμή της Eurovision που αναδείχθηκε μέσα από 30 προτεινόμενες αξέχαστες euro-moments από το διαγωνισμό Pick your Pick που “έτρεξε” την εβδομάδα 11-18/02, σε ειδικό micro site Mini PICK που φιλοξενούσε το www.mad.gr. Στόχος του διαγωνισμού ήταν η ανάδειξη των 10 καλύτερων στιγμών της Eurovision διαχρονικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου