Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Δώσε μία πολύχρωμη πινελιά στο στυλ σου

...με τα αυτοκόλλητα σχέδια νυχιών beautycycle™ Nail Wraps!





 


Ψάχνετε κάτι γρήγορο για να ανανεώσετε το στυλ σας και να τραβήξετε τα βλέμματα; Η σειρά beautycycle της Amway, εμπνέεται από τις star του Hollywood με τα εκκεντρικά στυλ, και παρουσιάζει τα αυτοκόλλητα σχέδια νυχιών beautycycle Nail Wraps με τις σειρές Wind, Crocodile και Damask!
Η Rihanna, η Beyoncé και η Katy Perry δίνουν μεγάλη βάση στο styling των νυχιών τους, το οποίο πάντα εντυπωσιάζει! Αν και μοιάζει αποτέλεσμα πολλών ωρών επαγγελματικής δουλειάς, το πιεσμένο πρόγραμμά τους απαιτεί μία εύκολη και γρήγορη λύση. Το μυστικό τους είναι τα αυτοκόλλητα σχέδια νυχιών!
Εύκολα στην εφαρμογή τους, καθώς δεν απαιτείται εμπειρία και ιδιαίτερες γνώσεις, τα beautycycle Nail Wraps ταιριάζουν σε όλα τα στυλ, καθώς προσφέρουν μία ποικιλία τριών διαφορετικών σχεδίων Wind, Crocodile και Damask και είναι ιδανικά για ένα γρήγορο και οικονομικό look με άποψη! Παράλληλα, τα αυτοκόλλητα σχέδια της beautycycle που είναι κατασκευασμένα από βινύλιο και δεν τραυματίζουν τα νύχια.
Οι stars αλλάζουν συνέχεια το στυλ τους και επηρεάζουν τις τάσεις της μόδας. Σε όλες αρέσουν τα ιδιαίτερα ρούχα και τα εκκεντρικά σύνολα αλλά το minimal και το ουδέτερο τελικά αποτελούν μία ασφαλή επιλογή στο καθημερινό ντύσιμο! Μερικές φορές ωστόσο επιβάλλεται μια αλλαγή που θα δώσει μία διαφορετική πινελιά στο styling του ντυσίματος. Με τα beautycycle Nail Wraps μπορείτε να πετύχετε το στυλ των αγαπημένων σας stars, δίνοντας εύκολα και γρήγορα μία πολύχρωμη μοντέρνα πινελιά στο look σας!

Οδηγίες Χρήσης
- Επιλέγετε το μέγεθος που είναι κατάλληλο για τα νύχια σας
- Εφαρμόζεται το αυτοκόλλητο από τη μία άκρη των νυχιών στην άλλη
- Με μια λίμα διαμορφώνετε το μήκος και το σχήμα

Το πακέτο της beautycycle αποτελείται από τα 3 αυτοκόλλητα σχέδια νυχιών Wind, Crocodile και Damask που περιέχουν 16 τεμάχια - για κάθε σχέδιο - καθώς και τρεις λίμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου