Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Η H&M έρχεται στο “The Mall” με αντρική & παιδική μόδα




Η H&M, Hennes & Mauritz, η παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία μόδας επεκτείνει το κατάστημα της The Mall Athens. Ξεκινώντας τη λειτουργία του στις 29 Απριλίου, το νέο και ανανεωμένο κατάστημα θα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από γυναικεία, ανδρική και παιδική μόδα σε έναν χώρο 2.000τ.μ.

“Η H&M άνοιξε για πρώτη φορά στο The Mall Athens τον Ιούνιο του 2011 με μόδα μόνο για γυναίκες. Από τους πρώτους κιόλας μήνες ήταν εμφανές ότι οι πελάτες μας ζητούσαν ένα πλήρες οικογενειακό κατάστημα. Έτσι, είμαστε πολύ ευτυχείς που σήμερα τελικά είμαστε σε θέση να τους το προσφέρουμε.” δήλωσε η κα. Dominique Fantaccino, Country Manager Ελλάδας.

Το νέο κατάστημα θα προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών συμπεριλαμβανομένων των συλλογών H&M Divided, Underwear, Cosmetics and Accessories concepts.

Αυτή την άνοιξη στην H&Μ, το bohemian look αποκτά μια πιο σπορ διάθεση για τις γυναίκες, ενώ οι άντρες τονώνουν την αυτοπεποίθησή τους με έντονα σχέδια και χρώματα.

Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην οδό Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 26 καταστήματα σε έξι πόλεις συμπεριλαμβανομένου του καταστήματος που θα ανοίξει στο Κολωνάκι στις 9 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου