Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Οι πιο διασκεδαστικές Απόκριες για μικρούς & μεγάλους σε περιμένουν στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen!





Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen υποδέχεται φέτος με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο τις Απόκριες! Με δραστηριότητες που θα συναρπάσουν μικρούς & μεγάλους, το εκπτωτικό χωριό έχει δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για να διασκεδάσει όλη την οικογένεια με την απόλυτη αποκριάτικη διάθεση!
Ένα μοναδικό Αποκριάτικο Εργαστήρι θα ανοίξει τις πόρτες του στον πρώτο όροφο του εκπτωτικού χωριού κάθε Σάββατο από τις 23 Φεβρουαρίου ως και τις 16 Μαρτίου! H πιο κεφάτη αποκριάτικη παρέα θα περιμένει επισκέπτες όλων των ηλικιών για να φτιάξουν μαζί αποκριάτικες μάσκες & καπέλα και να διασκεδάσουν με τον πιο ξέφρενο τρόπο!
Επίσης, στολιστείτε μα αποκριάτικα αξεσουάρ, χαμογελάστε, φωτογραφηθείτε και κρατήστε για πάντα αυτή τη μαγική στιγμή σαν αναμνηστικό.
Διασκεδάστε απολαμβάνοντας τις φετινές Απόκριες στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen!
Ωράριο λειτουργίας Αποκριάτικου Εργαστηρίου: Κάθε Σάββατο από τις 23 Φεβρουαρίου έως τις 16 Μαρτίου, από τις 12.00-19.00, στον πρώτο όροφο του κέντρου.
Και μην ξεχνάτε… στο εκπτωτικό χωριό μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας designerbrands 35-70% πιο φθηνά όλο το χρόνο στον απόλυτο shopping προορισμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου