Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Live Love








Το Live Lovethe event maker, αποτελεί μία φρέσκια και δυνατή πρόταση στο χώρο του conceptual event planning!

Γάμος, βάπτιση και πάρτι, όλοι θέλουμε κάτι διαφορετικό που θα αντανακλά την προσωπικότητα μας. Η Χαριλένα Γιατρά και το Live Love βρίσκονται πίσω από ξεχωριστές και προσωποποιημένες προτάσεις event.

Η διαφορετικότητα του Live Love εστιάζεται στο ότι δημιουργεί από την αρχή το όνειρο του καθενός με βάση τις ανάγκες και την προσωπικότητά του. Με στυλ και με άποψη, σε απόλυτη συνεργασία με τον πελάτη η Χαριλένα και η ομάδα της σχεδιάζουν από το Α μέχρι το Ω κάθε πτυχή του γάμου, της βάπτισης, ή οποιασδήποτε κοινωνικής εκδήλωσης. Μέσα από τα event του, το Live Love κάθε φορά μας διηγείται μια ιστορία. Μια ιστορία που μένει αξέχαστη σε κάθε προσκεκλημένο. Γιατί η ιστορία δημιουργεί εικόνες που γεννούν συναισθήματα. Συναισθήματα που μένουν ανεξίτηλα στη μνήμη.

Το Live Love είναι η hot πρόταση στο σχεδιασμό και στην οργάνωση μοναδικών εκδηλώσεων όπως γάμος, βάπτιση, πάρτι -παιδικά, γενεθλίων, εταιρικά-, θεματικά happenings και ότι βάλει ο νους σας. Αλλά δε μένει μόνο εκεί. Στο show room, σε ένα βιομηχανικό loft φερμένο από τη Νέα Υόρκη στην Κηφισιά, επιπλωμένο έξυπνα και λειτουργικά, διαπιστώνει κανείς ότι βρίσκεται σε ένα εργαστήρι όπου η Χαριλένα και η έμπειρη ομάδα της, διαμορφώνουν βήμα-βήμα την εκδήλωση των ονείρων σας.

Κάτι ακόμα ξεχωριστό, είναι τα πρωτότυπα δώρα για νεογέννητα και τους γονείς τους όπου η Χαριλένα και το Live Love δημιουργούν αποκλειστικά για εσάς.

Η πρωτοποριακή ιδέα της δημιουργίας ενός show room αποτελεί για την Χαριλένα συνώνυμο με τη δημιουργία. Στον χώρο αυτό με χαρτί και μολύβι κυριολεκτικά σχεδιάζονται tailor made προτάσεις για κάθε τι που ονειρεύεται ο καθένας. Παράλληλα, όμως, το show room γίνεται η θεατρική σκηνή στην οποία ο πελάτης είναι ο πρωταγωνιστής όπου μπορεί να σκεφτεί με ηρεμία, να πειραματιστεί ή και να συνδυάσει επιλογές ανάμεσα σε πληθώρα προτάσεων από προσκλήσεις, μπομπονιέρες, λαμπάδες, kit και ρούχα βάπτισης, στολισμό, flower design, δώρα για τους κουμπάρους και πολλά άλλα. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερεθίσματα που μπορεί να αποτελέσουν την αρχή για μια νέα δημιουργία. Μια δημιουργία όπου η ομάδα του Live Love κάνει πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου