Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Φυσικό γλυκαντικό

Η Linodiet δημιούργησε ένα 100% φυσικό γλυκαντικό για γλυκά χωρίς ενοχές

Η Linodiet θέτοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της την υγιεινή διατροφή, δημιούργησε ένα 100% φυσικό και αγνό γλυκαντικό μηδενικών θερμίδων και μηδενικού γλυκαιμικού δείκτη, το οποίο συμπεριφέρεται όπως η ζάχαρη, ενώ είναι φιλικό προς τα δόντια.
Το
Linodiet Baking Stevia είναι ένα καινοτόμο γλυκαντικό που χρησιμοποιείται όπως η ζάχαρη και μπορεί να αποτελέσει έναν πολύτιμο σύμμαχο για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τα ροφήματά τους, καθώς και λαχταριστά γλυκά χωρίς τύψεις και με φυσικό τρόπο, ενώ μπορεί να καταναλωθεί από ανθρώπους με διαβήτη, διότι έχει μηδενικό γλυκαιμικό δείκτη. Κατά την παρασκευή των γλυκών, το Linodiet Baking Stevia μπορεί να αντικαταστήσει τη ζάχαρη με τον πλέον φυσικό και ασφαλή τρόπο, καθώς κάθε κουταλιά του αντιστοιχεί σε γλυκύτητα, βάρος και όγκο με μία κουταλιά ζάχαρη, ενώ είναι σταθερό και μπορεί να ψηθεί έως τους 200οC χωρίς να χάσει τη γλυκιά του γεύση. Η σύστασή του προέρχεται από το συνδυασμό Στέβιας & Ερυθριτόλης, δύο φυσικών γλυκαντικών ουσιών με μηδενικές θερμίδες που ενώνονται ιδανικά μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα μίγμα της φύσης με υπέροχη γεύση. 
Το νέο πρωτοποριακό προϊόν είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι επαγγελματίες στο χώρο της ζαχαροπλαστικής, στη διεθνή κλαδική έκθεση Αρτόζα που πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 26 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo.
Η Linodiet αποτελεί μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση με πολυετή εμπειρία στο χώρο των γλυκαντικών, καθώς παράγει καινοτόμα προϊόντα κατόπιν αδείας της Linodiet International. H ποιότητα των υλικών της σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την εγγύηση του ονόματος Linodiet στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς, καθιστούν τα προϊόντα της πρωτοπόρα και πραγματικούς συμμάχους όσων επιθυμούν να ακολουθούν μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου