Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Η Σειρά περιποίησης σώματος με ρόδι της Weleda

Φυσική ομορφιά για την επιδερμίδα μετά τα 40
Σύμβολο για θηλυκή ομορφιά και ακτινοβολία – το ρόδι επανέρχεται και θεωρείται σήμερα πολύτιμο λόγω των στοιχείων που περιέχει.

Κάθε φάση της ζωής μας έχει τη δική της ομορφιά. Για την περιποίηση της απαιτητικής επιδερμίδας η Weleda ανακάλυψε μια φυσική συνταγή. Οι πεντανόστιμοι σπόροι του ροδιού είναι πλούσιοι σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία δρούν θετικά στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Ιδιαίτερα το σπάνιο Punicic Acid, ένα πολυακόρεστο λιπαρό οξύ, το οποίο βρίσκεται σε τόσο μεγάλη συγκέντρωση μόνο στο ρόδι, έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει από επιβλαβείς εξωγενείς παράγοντες, όπως από τις ελεύθερες ρίζες.
Αυτές τις ιδιότητες του ροδιού χρησιμοποιεί η Weleda για την απαιτητική επιδερμίδα, η οποία έχει ανάγκη από εντατική περιποίηση και προστασία. Χάρη στα πολύτιμα φυτικά έλαια και τα δραστικά βιολογικά ενεργά συστατικά, η σειρά με ρόδι έχει δημιουργηθεί ακριβώς για τις ανάγκες της επιδερμίδας μετά τα 40. Η σειρά περιποίησης με ρόδι μετατρέπει την καθημερινή περιποίηση σε μοναδική εμπειρία με τα μοναδικά, αισθησιακά και θηλυκά αρώματα από σανδαλόξυλο, Davana, ενός θεραπευτικού βοτάνου από τη δυτική Ινδία και από σαγκουίνι.
Το λάδι σώματος και η κρέμα χεριών με ρόδι ενισχύουν την ανανέωση των κυττάρων και προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας, το κρεμοντούς με ρόδι καθαρίζει απαλά και χαρίζει μοναδικά βελούδινη αίσθηση.

Ευρωπαϊκή πιστοποίηση NATRUE

*Διατίθενται σε φαρμακεία και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων.

www.facebook.com/Weleda.Greece
twitter.com/WeledaGreece
www.weleda.gr

ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε.
Νικάνωρος 33-35, 54250 Θεσσαλονίκη,
Τηλ.:+302310856233, Φαξ: +302310821216

elovari@elovari.gr
www.elovari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου