Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Σε τροχιά ανάπτυξης τα Sagiakos Stores



     Η εταιρεία Sagiakos Stores, στα πλαίσια της στρατηγικής της ανάπτυξης ανανέωσε την εταιρική της εικόνα και άνοιξε νέο κατάστημα στο The Mall. Το σήμα του νέου λογοτύπου απεικονίζει μια καρδιά, η οποία δημιουργείται από τα δύο S που προκύπτουν από το όνομα των καταστημάτων, ενώ ο «κόμπος» που σχηματίζεται ενδιάμεσα, θυμίζει τον κόμπο της κλασικής συρμάτινης κρεμάστρας, συμβολίζοντας τη μακρά πορεία της εταιρείας στη μόδα. Μια πορεία συνώνυμη με το καλύτερο προϊοντικό μίγμα και την άριστη εξυπηρέτηση.

     Επιπλέον, η εταιρεία επέκτεινε το δίκτυο λιανικής, ανοίγοντας το τέταρτο κατάστημά της στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου The Mall, στο Μαρούσι. Το νέο κατάστημα εκτείνεται σε 200τμ και φιλοξενεί ανδρικές και γυναικείες casual συλλογές επώνυμων και ανερχόμενων σημάτων, όπως τα Jack & Jones, Religion, Selected, Cheap Monday, Danoff, US Polo, Fifty Carat, Vero Moda κ.α. Τα προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα του καταστήματος, προσφέρουν αμέτρητες επιλογές στους καταναλωτές, σχετικά με το στυλ και την τιμή.
     Στα πλαίσια της ανάπτυξης, τα Sagiakos Stores έχουν τα τελευταία χρόνια εισέλθει δυναμικά και στη γυναικεία ένδυση, εμπλουτίζοντας την προϊοντική γκάμα με casual κομμάτια επώνυμων σημάτων. Έτσι, σήμερα προσφέρουν ποιοτικές και προσιτές επιλογές για επίσημη αλλά και καθημερινή ένδυση, για άνδρες και γυναίκες.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου