Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Τα αγαπημένα μας Μιράντα τώρα με κακάο και λαχταριστή σοκολάτα





Τα Μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ προσφέρουν μία ακόμα, απολαυστική, επιλογή σε μικρούς και μεγάλους. Η νέα γεύση με κακάο και σοκολάτα είναι εδώ και κάνει ακόμα πιο λαχταριστά τα αγαπημένα μας μπισκότα.
Στα δημητριακά, τις φυτικές ίνες και το ασβέστιο προστίθεται η γλυκιά απόλαυση του κακάο και της σοκολάτας δημιουργώντας ένα ακόμη γευστικό πειρασμό υψηλής διατροφικής αξίας με μόνο 24 θερμίδες το μπισκότο. 


Τα αγαπημένα Μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ αποτελούν την ιδανική επιλογή για τα παιδιά, στο πρωινό τους μαζί με το γάλα αλλά και στο κολατσιό τους στο σχολείο, καθώς συμβάλλουν σε μια ευχάριστη και ισορροπημένη διατροφή. Προσφέρουν ξεχωριστές στιγμές γεύσης που αναζητούν τα παιδιά αλλά ταυτόχρονα περιέχουν όλα τα συστατικά που απαιτούνται για σωστή ανάπτυξη. Τα ΜΙΡΑΝΤΑ Παπαδοπούλου είναι τα μπισκότα που, όλα αυτά τα χρόνια, έχουν κερδίσει , την εμπιστοσύνη των παιδιάτρων αλλά και των Ελληνίδων μαμάδων για τη διατροφή των παιδιών τους από την νηπιακή ηλικία. Μια υγιεινή και απολαυστική συνήθεια που τα ακολουθεί για μια ζωή.
Αναζητήστε τα νέα ΜΙΡΑΝΤΑ ΠAΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με Κακάο και Σοκολάτα. 

Μπισκότο: Μια διατροφική συνήθεια με ιδιαίτερη /μεγάλη αξία
To μπισκότο αποτελεί διατροφική συνήθεια υψηλής θρεπτικής αξίας, με πολλαπλά οφέλη για κάθε οργανισμό και κάθε ηλικία. Είναι μια τροφή πλούσια σε δημητριακά (κατά μέσο όρο 70% που φτάνει έως και 92% σε κάποιες περιπτώσεις) όπως είναι το σιτάρι, η βρώμη, η σίκαλη και το κριθάρι αλλά και σε υδατάνθρακες (απλοί και σύνθετοι, στην κατάλληλη ισορροπία), φυτικές πρωτεΐνες και φυτικά έλαια. Επιπλέον στα πολύτιμα συστατικά του περιλαμβάνονται βιταμίνες και μέταλλα, όπως το ασβέστιο ( που είναι απαραίτητα στοιχεία για την καλή λειτουργία του οργανισμού) ενώ, αντιθέτως, δεν περιέχει trans λιπαρά οξέα τα οποία θεωρούνται επιβλαβή για τον οργανισμό. Χάρη στα συστατικά του, το μπισκότο θεωρείται μια διατροφική επιλογή που προσφέρει ενέργεια ενώ συνδυάζεται αρμονικά και με άλλες τροφές προσφέροντας μια ολοκληρωμένη, υγιεινή και θρεπτική διατροφή.
Το μπισκότο είναι εδώ και χρόνια η πρόταση των παιδιάτρων από την πρώτη παιδική ηλικία. Και έχει γίνει σταθερή επιλογή για τους γονείς καθώς προσφέρει τη γεύση που αναζητούν τα παιδιά μαζί με όλα τα συστατικά που απαιτούνται για τη σωστή ανάπτυξη. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για το πρωινό των παιδιών μαζί με το γάλα. Είναι όμως και το κατάλληλο σνακ και για το κολατσιό τους στο σχολείο δίνοντας λύσεις για μια ευχάριστη αλλά και ισορροπημένη διατροφή. Η αξία του μπισκότου όμως δεν περιορίζεται μόνο στα παιδιά. Είναι ιδανικό για κάθε ηλικία και για κάθε ώρα της ημέρας, προσφέροντας θρεπτικές ουσίες που δίνουν την ενέργεια που η καθημερινότητα απαιτεί. Συμβάλλει επιπλέον και στη διατροφική ισορροπία καθώς πρόκειται για μία τροφή πλούσια σε φυτικές ίνες που βοηθάει στην καλύτερη ρύθμιση της όρεξης προκαλώντας αίσθημα κορεσμού, με αποτέλεσμα να είναι όπλο ενάντια στην παχυσαρκία και σε τάσεις βουλιμίας ή ανεξέλεγκτης υπερφαγίας. Ιδιαίτερα καλές επιλογές αποτελούν τα μπισκότα με χαμηλά λιπαρά και θερμίδες, χωρίς trans λιπαρά και αυτά με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες.
Ουσιαστικά το μπισκότο έχει όλες τις απαραίτητες ουσίες και συστατικά για να είναι ένα υγιεινό μικρογεύμα κατά τη διάρκεια της ημέρας για ανθρώπους κάθε ηλικίας στο πλαίσιο ενός υγιεινού και ισορροπημένου διαιτολογίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου