Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Η Swarovski για τον «Τελευταίο Κύκνο» του Σπύρου Στεφανουδάκη




Μέγας Χορηγός της επίδειξης μόδας του Σπύρου Στεφανουδάκη στην AXDW
η Swarovski Hellas


Εκεί που η μόδα συναντά τη δημιουργία και η υψηλή αισθητική το απόλυτο στυλ, η Swarovski Hellas έλαμψε με την παρουσία της. Στο πλαίσιο της 16ης Athens Exclusive Designer Week που διοργανώθηκε για μία ακόμη σεζόν, η Swarovski Hellas αποτέλεσε το βασικό χορηγό της επίδειξης του Σπύρου Στεφανουδάκη «THE LAST SWAN».

Η Swarovski μέσα από τη συμμετοχή της στην AXDW πρόβαλε για μια ακόμη φορά την αγάπη της προς την γυναίκα, τη μόδα και την υψηλή αισθητική. Τα λαμπερά κοσμήματα συνδυάστηκαν άψογα με ρούχα μοναδικής ποιότητας, αναδεικνύοντας το ιδιαίτερο στυλ που προσδίδουν σε κάθε εμφάνιση, καθώς μεταπηδούν με άνεση από την καθημερινότητα των γυναικών, στις πασαρέλες των Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών. Υλικά όπως δαντέλα, μουσελίνα, μετάξι και παγιέτες αποτέλεσαν τη βάση για τις αέρινες δημιουργίες που θύμιζαν φορέματα για «μοντέρνες πριγκίπισσες». Η παρουσίαση της συλλογής «The Last Swan»  για τη νέα σεζόν S/S 2015, του οίκου Spiros Stefanoudakis, απέσπασε το χειροκρότημα και το θαυμασμό των παρευρισκομένων.

Οι δημιουργίες του Σπύρου Στεφανουδάκη φορέθηκαν από επώνυμα μοντέλα με αποκορύφωση την εμφάνιση της pop τραγουδίστριας Courtney Parker, που λικνίστηκε στο ρυθμού του τραγουδιού «Breakin' Me Up» Όλες οι εμφανίσεις των μοντέλων έγιναν υπό την καθοδήγηση του Stylist Γιάννη Τράκα, ο οποίος συνδύασε άψογα τα κοσμήματα της Swarovski σε κάθε σύνολο, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη λάμψη και ομορφιά στις υπέροχες δημιουργίες. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου