Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Νέος καναπές Puzzle από τη neoset!



Δώστε pop διάθεση στο καθιστικό σας
και δημιουργήστε το προσωπικό σας σχέδιο!

                                                       
Η neoset, πάντα με γνώμονα την καινοτομία και την ικανοποίηση των αναγκών σας,  σας παρουσιάζει το καναπέ Puzzle σε νέα έκδοση pop που προσφέρει «παιχνιδιάρικη» διάθεση στο σπίτι σας! Σχεδιασμένος για να ανταποκρίνεται πλήρως στις λειτουργικές ανάγκες του καθιστικού σας, ο νέος καναπές Puzzle «μεταμορφώνει» τον χώρο σας, κάθε φορά, σύμφωνα με το δικό σας σχέδιο.

Εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, ο καναπές Puzzle της neoset συνδυάζει εξελιγμένα φυσικά υλικά και σύγχρονη εμφάνιση. Η ποικιλία των χρωμάτων και των αλέκιαστων υφασμάτων Focus&Amore με βελούδινη αφή που προσφέρει, καλύπτει την ανάγκη σας για «παιχνίδι» συνεχούς αλλαγής του χώρου σας.

Επισκεφτείτε και εσείς τώρα ένα από τα 26 καταστήματα της neoset σε όλη την Ελλάδα και δείτε από κοντά τη νέα συλλογή από καναπέδες της neoset, σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων με ποιότητα και διαφορά στην τιμή! Επίσης, στα καταστήματά μας, ο διακοσμητής της neoset θα είναι εκεί να σας συμβουλεύσει, έτσι ώστε η κάθε σας επιλογή επίπλου να τελειοποιήσει τον χώρο σας. 

Επιπλέον, περιηγηθείτε στη νέα ιστοσελίδα www.neoset.net.gr  για περισσότερες πληροφορίες, νέα σχέδια και φωτογραφίες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου