Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Κορρές Χρώμα: A/W 14/15 limited edition



The chic & glowing collection
+ new lipliner pencils

Από τις μαύρες αποχρώσεις που αντανακλούν τη λάμψη της πιο μυστηριώδους θηλυκής όψης έως τα διακριτικά ουδέτερα χρώματα, η νέα A/W 14/15 Limited Edition συλλογή μακιγιάζ ΚΟΡΡΕΣ «ντύνει» δύο από τις πιο δημοφιλείς σειρές, Raspberry/ Twist Lipstick και Μύρο & Ιχνοστοιχεία/ Nail Colour, σε Chic & Glowing τόνους.

Τα νέα μολύβια χειλιών με Έλαιο από Βαμβάκι δίνουν, παράλληλα, έμφαση στη λεπτομέρεια, σχεδιάζοντας τέλεια το περίγραμμά τους.
Ενώ το έντονο μαύρο στα άκρα διατηρεί και αυτή τη σεζόν τον τίτλο του ανατρεπτικού στοιχείου στο look, οι πιο σκούρες αποχρώσεις του all-time classic κόκκινου και του γκρι αποκτούν μια θελκτική λάμψη, ενώ τα nudes δίνουν τη chic διέξοδο από την αυστηρά χειμερινή παλέτα. Τα χείλη εναρμονίζονται ή έρχονται σε αντίθεση με τα άκρα –υπογραμμίζονται τέλεια με τα νέα μολύβια χειλιών, τονίζονται με λαμπερό κόκκινο ή δραματικό μπορντώ ή απλά στέκονται στο παρασκήνιο σε elegant τόνους.

THE CHIC COLLECTION/ LIMITED EDITION
RASPBERRY TWIST LIPSTICK
ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ DELIGHT/ CHARM/ GRACE


ΜΥΡΟ & ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ NAIL COLOUR
ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ DREAMY GREY 70/ DELICATE VIOLET 77/ CLASSY BEIGE 40


THE GLOWING COLLECTION/ LIMITED EDITION

RASPBERRY TWIST LIPSTICK
ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ALLURE/ DRAMATIC/ SEDUCTIVE


ΜΥΡΟ & ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ NAIL COLOUR
ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ SPARKLY RED 54/ STEEL GREY 97/ PRECIOUS BLACK 100



ΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΒΑΜΒΑΚΙ/ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΟΛΥΒΙ ΧΕΙΛΙΩΝ
[ΝΕΑ ΜΟΝΙΜΗ ΣΕΙΡΑ]
ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ 01 ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ/
02 ΦΥΣΙΚΗ ΣΚΟΥΡΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ/ 03 ΚΟΚΚΙΝΟ


ΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΒΑΜΒΑΚΙ/ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΟΛΥΒΙ ΧΕΙΛΙΩΝ
ΑΚΡΙΒΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ/ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Μολύβι χειλιών εμπλουτισμένο με ενυδατικά έλαια Βαμβακιού, Jojoba και αντιοξειδωτικές βιταμίνες, που προστατεύουν την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα χείλη. Μαλακό και εύκολο στη χρήση, σχεδιάζει τέλεια το περίγραμμα των χειλιών για σταθερό αποτέλεσμα με εξαιρετική απόδοση χρώματος, που διαρκεί.

ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΒΑΜΒΑΚΙ
Θρέφει και ενυδατώνει, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή.

ΕΛΑΙΟ JOJOBA
Ενυδατικός μη-λιπαρός παράγοντας, προστατεύει και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε/ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C
Διαθέτουν αντιοξειδωτική δράση.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
01 ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ
02 ΦΥΣΙΚΗ ΣΚΟΥΡΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ
03 ΚΟΚΚΙΝΟ



RASPBERRY/ TWIST LIPSTICK
ΠΛΟΥΣΙΟ ΧΡΩΜΑ/ ΛΑΜΨΗ/ ΘΡΕΨΗ
Super-sized lipstick που συνδυάζει την ευκολία χρήσης του μολυβιού με το τελικό αποτέλεσμα πλούσιου, γεμάτου χρώματος. Η απόλυτη λάμψη του lipgloss, η ένταση χρώματος του σταθερού κραγιόν και η απαλή φροντίδα και πλούσια υφή του lip balm σε ένα προϊόν. Το Twist Lipstick με εξαιρετική απόδοση χρώματος και βουτυρένια υφή, «γλιστράει» στα χείλη, χαρίζοντας μοναδική κάλυψη και λάμψη, χωρίς να τα ξηραίνει. Το έλαιο από Βατόμουρο προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και ενυδάτωση στα χείλη. Η πρακτική συσκευασία μολυβιού διευκολύνει την εφαρμογή με ακρίβεια.


A/W 14/15 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
DELIGHT/ CHARM/ GRACE/ ALLURE/ DRAMATIC/ SEDUCTIVE


ΜΥΡΟ & ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ/ NAIL COLOUR
ΠΛΟΥΣΙΟ ΧΡΩΜΑ/ ΛΑΜΨΗ/ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Χάρη στη 7-free φόρμουλα, τα ΚΟΡΡΕΣ NAIL COLOUR προσφέρουν μία πιο φυσική πρόταση και σε αυτή την κατηγορία καλλυντικών –φιλική προς το δέρμα και τα νύχια σύνθεση, αποφεύγοντας την πλειοψηφία των συνθετικών α’ υλών, που απαντώνται συνήθως σε αντίστοιχα προϊόντα και οι οποίες έχουν κατηγορηθεί ως ερεθιστικές, επιβλαβείς για τον οργανισμό ή ακόμα και το περιβάλλον. Η σύνθεση βασίζεται σε εκχύλισμα Μύρου, Iχνοστοιχεία και προβιταμίνη Β5 –ενυδατώνει, δυναμώνοντας και κάνοντας τα νύχια πιο ανθεκτικά, ενισχύει την ελαστικότητα, συμβάλλει στην ανάπτυξη και καλή υγεία τους.

A/W 14/15 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
PRECIOUS BLACK 100/ SPARKLY RED 54/ STEEL GREY 97/ DELICATE VIOLET 77/ CLASSY BEIGE 40/ DREAMY GREY 70

MONIMH ΣΕΙΡΑ [28 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ]
CREAM WHITE 01/ PEONY PINK 04/ BABY PINK 05/ PASTEL ROSE 06/ PINK CHAMPAGNE 07/ PEACH CREAM 41/ MANGO SORBET 42/ CORAL PINK 43/ CORAL HIBISCUS 44/ POMEGRANATE 14/ CORAL 45/ TANGERINE 46/ CORAL RED 48/ PURE RED 53/ DEEP RED 57/ BRIGHT PINK 12/ CYCLAMEN 23/ WATERMELON 19/ LILAC 25/ VIOLET 74/ PURPLE 27/ DARK RED 59/ DARK BROWN 69/ ULTRA VIOLET 29/ LIGHT GREY 94/ GREY BROWN 95/ CIEL GLACIAL 81/ MIDNIGHT BLUE 88

BASE COAT / TOP COAT

7 FREE-OFF 1 Σιλικόνες 2 Ακετόνη 3 Φθαλικές Ενώσεις 4 Φορμαλδεΰδη 5 Καμφορά 6 Τολουόλιο 7 Ξυλόλιο


ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου