Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Miranda Kerr: Η μούσα της Swarovski Miranda Kerr για την εκστρατεία φθινόπωρο/χειμώνας


Μετά την επιτυχημένη συνεργασία για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015, η Swarovski απευθύνθηκε και πάλι στο ντουέτο φωτογράφων μόδας Inez & Vinoodh για να αναδείξουν τον μοντέρνο και πολύπλευρο χαρακτήρα της επωνυμίας. Η μούσα της Swarovski, Miranda Kerr, πρωταγωνιστεί στην εκστρατεία, ενσαρκώνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο την πολυδιάστατη σύγχρονη γυναίκα, της οποίας το styling και τα αξεσουάρ εξελίσσονται σύμφωνα με τη διάθεσή της και την περίσταση.

Η κομψή και μοντέρνα καλλιτεχνική διεύθυνση των Inez & Vinoodh θέτει στο προσκήνιο την Miranda Kerr, ενώ το styling αντανακλά το εκλεπτυσμένο ύφος της Swarovski, με τα λαμπερά και ευκολοφόρετα κοσμήματα της επωνυμίας να πρωτοστατούν.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, η Miranda Kerr φορά κομμάτια που αντικατοπτρίζουν την πεμπτουσία της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 15/16, με τίτλο «Winter Gardens» και άξονα τις συμβουλές styling της Διευθύντριας Δημιουργικού Nathalie Colin, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, όπως πολλαπλά βραχιόλια στο ίδιο χέρι, συνδυασμός ρολογιού με βραχιόλια και εντυπωσιακά κολιέ γύρω από το λαιμό.

Η παγκόσμια διαφημιστική εκστρατεία θα ξεκινήσει το Φθινόπωρο του 2015, εστιάζοντας σε τέσσερις βασικές εικόνες, ενώ την περίοδο των Χριστουγέννων το οπτικό υλικό θα εμπλουτιστεί και θα προστεθεί ένα τηλεοπτικό σποτ που θα αποκαλύπτει τα κορυφαία κομμάτια της Swarovski.


Με τη δεύτερη αυτή εκστρατεία που θα φέρει την υπογραφή των Inez & Vinoodh, η Swarovski εξακολουθεί να αναδεικνύει τη χαρακτηριστική ευελιξία και πολυμορφία των συλλογών κοσμημάτων και ρολογιών της, με τον υπέροχο τρόπο που τα φορά η μούσα της, Miranda Kerr.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου