Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Σήμερα κερδίζουν οι γυναίκες

Η Oysho είναι επίσημος χορηγός του Greece race for the cure® 2015 


Η Oysho, ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα και ιδίως σε θέματα που αφορούν τις γυναίκες, επέλεξε για το 2015 να στηρίξει έμπρακτα τον αγώνα θεσμό της Αθήνας, κατά του καρκίνου του μαστού. Με την ιδιότητα του Επίσημου Χορηγού, συμμετέχει στην έβδομη επέτειο του Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Suzan G. Komen Greece Race for the Cure®.
 
Το Greece Race for the Cure® οργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», με συνδιοργανωτή τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. Είναι μια εκδήλωση αφιερωμένη στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και στήριξη των γυναικών, σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

20.000 άνθρωποι θα συγκεντρωθούν στο Ζάππειο της Αθήνας, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στις 10.30πμ, σε δύο διαδρομές, τον αγώνα των 5 χλμ. και τον περίπατο των 2 χλμ.

H Oysho στηρίζει εκδηλώσεις αλληλεγγύης που, μέσω αθλητικών και άλλων δραστηριοτήτων, θέλουν να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη σχετικά με τη σημασία της πρόληψης και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Για την Oysho όλες οι γυναίκες είναι νικήτριες, και με το σύνθημα ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!  η μάρκα ενθαρρύνει όλες όσες λαμβάνουν μέρος στον αγώνα Greece Race for the Cure®, υποστηρίζοντας την προσπάθειά τους.



Εγγραφείτε στο www.greecerace.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το almazois.gr (210 4180006 εσ.15)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου