Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Νέος διαγωνισμός facebook: Γίνε ειδικός στην ομορφιά, σπούδασε στην σχολή EVABEAUTY STUDIES και κέρδισε 50% έκπτωση




Ονειρεύεσαι καριέρα στον χώρο της ομορφιάς; Το αναγνωρισμένο Κέντρο δια βίου μάθησης EVABEAUTY Studies με 30 χρόνια εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και της ομορφιάς, ξεκινά με κέφι τη νέα χρονιά και διοργανώνει ένα νέο διαγωνισμό στη σελίδα του στο facebook και προσφέρει σε οχτώ τυχερούς 50% έκπτωση στα δίδακτρα του προγράμματος που θα επιθυμούν.


Τα βήματα είναι απλά: Κάνε like στην σελίδα, επέλεξε την ειδικότητα που θες να ακολουθήσεις: Make Up Artist, Hair Specialist, Nail Technician, Permanent make up artist και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να μπεις στην κλήρωση. Δυο τυχεροί σε κάθε ειδικότητα θα κερδίσουν 50% έκπτωση στα δίδακτρα του προγράμματος που θα επιλέξουν.

Η σχολή ομορφιάς EVABEAUTY Studies είναι η καλύτερη επιλογή στις σπουδές ομορφιάς. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής, στην περιοχή της Καλλιθέας και του Πειραιά, λειτουργούν οι άρτια εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας. Εκεί, έχεις την δυνατότητα να εξειδικευτείς και να εφαρμόσεις την θεωρία χρησιμοποιώντας προϊόντα ομορφιάς κορυφαίων διεθνών εταιρειών όπως βερνίκια νυχιών ORLY, ABC, μηχανήματα και αναλώσιμα  για μόνιμο μακιγιάζ Nouveau Contour.

Το γραφείο εύρεσης εργασίας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης σε θέματα πρακτικής άσκησης, σύνταξης βιογραφικού και εύρεσης εργασίας. Έχοντας συνεργασία με πάνω από 250 επιχειρήσεις ομορφιάς, η αποφοίτησή σου "μεταφράζεται" άμεσα σε εύρεση θέσης εργασίας. Αφού ολοκληρώσεις με επιτυχία τα προγράμματα σπουδών της σχολής EVABEAUTY Studies και την πρακτική σου άσκηση, λαμβάνεις βεβαίωση επαγγελματικής κατάρτισης (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.)- αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Παιδείας. 

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 8/09 και θα διαρκέσει έως τις 27/09.












Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με pressevabeauty@yahoo.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου