Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Forever Chic: AW 15


#uterquecarolinedemaigret
#uterqueforeverchic

Η Caroline de Maigret παρουσιάζει τη νέα κολεξιόν της Uterqüe, φωτογραφούμενη από το φακό της Carola de Armas
Σοφιστικέ και κομψά look, από συνδυασμό υφών, σχεδίων και λεπτομερειών, ικανά να μεταφέρουν ένα θηλυκό και casual image 






























Ονειρική και ρομαντική. Πλούσιες υφές και floral prints. Η κολεξιόν της Uterqüe Forever Chic, που παρουσιάστηκε από τη fashion icon Caroline de Maigret, χαρακτηρίζεται από τη θηλυκή σιλουέτα και τα ντελικάτα υφάσματα σε συνδυασμό με δέρμα και μαλλί. Αντλεί έμπνευση από την Art Nouveau, τα έργα του William Morris, την τέχνη της ταπισερί και τα Liberty prints.
Τόνοι υποβλητικοί της γης, όπως η ώχρα και τα σκούρα μπεζ, έρχονται στο προσκήνιο περισσότερο από ποτέ και, σε αρμονία με τόνους του γκρι και του καφέ, χαρακτηρίζουν ολόκληρη την κολεξιόν. Φυσικά, η χρωματική παλέτα δεν θα ήταν πλήρης χωρίς τα κλασικά μαύρο και λευκό.
Περίπλοκα και ζακάρ υφάσματα, ιδιαίτερα χοντρά πλεκτά και κεντημένα υλικά, παντρεύονται με δέρμα, γούνα faux και μαλλί και κλέβουν την παράσταση.
Στα ενδύματα κυριαρχούν τα μακριά παλτό με μεγάλο γιακά, σε mix-and-match με κομμάτια σε φαρδιά γραμμή και ανδρικό κόψιμο, φτιαγμένα από μαλλί στις διάφορες εκδοχές του, καθώς και ζέρσει πλεκτά και τυπωμένα πουκάμισα. Το δέρμα είναι πάντα παρόν, και φέτος πρωταγωνιστεί σε ντραπέ παντελόνια, κολάν και jackets
Η κολεξιόν που παρουσιάζεται από την Caroline είναι γεμάτη αξεσουάρ με προσωπικότητα. Η σειρά κοσμημάτων ξεχωρίζει με μεταλλικά κολιέ και βραχιόλια με επικάλυψη από κίτρινο, ροζ και παλαιωμένο χρυσό. Κομμάτια από γυαλί και ημιπολύτιμες πέτρες τραβούν το βλέμμα και δίνουν ιδιαίτερη άποψη σε κάθε look.
Οι τσάντες του brand ξεχωρίζουν για την καινοτομία, την αυθεντικότητα και το σοφιστικέ στυλ τους. Η άνεση και η κομψότητα πιο κοντά από ποτέ. Η μεγάλη ποικιλία τσαντών αποτελείται από δέρμα και σουέντ φινιρίσματα. Υπάρχει μια τσάντα για κάθε περίπτωση. Φτιαγμένες στην Ισπανία εξ’ ολοκλήρου, η έμφαση δίνεται στην ποιότητα και τις λεπτομέρειες.  
Η κολεξιόν υποδημάτων διαμορφώνεται από θηλυκά και κλασικά σχέδια που συνδυάζονται με σπορ τάσεις για την πολυπρόσωπη σημερινή γυναίκα που γνωρίζει το στυλ της. Μποτάκια ως τον αστράγαλο σε retro στυλ και ψηλοτάκουνα παπούτσια από δέρμα κροκόδειλου και φιδιού ολοκληρώνουν την κολεξιόν Forever Chic.
Caroline de Maigret και Uterqüe
Fashion icon, διεθνές μοντέλο και μουσική παραγωγός, η Caroline ενσαρκώνει το στυλ της γεμάτης αυτοπεποίθηση γυναίκας που προκαλεί. Η φυσική της κομψότητα, το εκλεκτικό, σοφιστικέ και casual look της, που είναι πάντα τέλειο, την καθιστούν τη γυναίκα της Uterqüe.




www.uterque.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου