Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Το μυστήριο της γυναικείας δύναμης και του πάθους σε ένα άρωμα!



Ποιο θα μπορούσε να είναι το ισχυρότερο όπλο για μία δυναμική, ρομαντική και ακαταμάχητη γυναίκα, πέρα από ένα άρωμα πουαιχμαλωτίζει το μυστήριο μίας νύχτας στο Παρίσι;

Το άρωμα κάνει κάθε γυναίκα ξεχωριστή, αντιπροσωπεύει την ταυτότητά της, και είναι πάντα συνδεδεμένο με τις πιο ισχυρές αισθήσεις, δημιουργώντας τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

Η Amway, αποκαλύπτει το μυστήριο για να αναδείξει την γυναικεία ομορφιά δημιουργώντας το νέο ANCESTRY IN PARIS EaudeParfum!






Το νέο αισθησιακό άρωμα ANCESTRY IN PARISEaude Parfum
της AMWAY
είναι το μυστήριο της γυναικείας δύναμης και του πάθους!




Μία αξέχαστη μυρωδιά εμπνευσμένη από το μυστήριο του Παρισιού

Το ANCESTRY IN PARISEaude Parfumπου δημιουργήθηκε στη Γαλλία, και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι, θυμίζει την ανοιξιάτικη ευωδίαενός νυχτερινού περιπάτου στις όχθες του ποταμού Σηκουάνα. Οι αρχικές του νότες αποτυπώνουν τον φρέσκο και διάφανο συνδυασμό GreenLeaf και την αύρα της θάλασσας. Οι νότες αυτές είναι εμποτισμένες με τη θηλυκή ευωδία του νυχτερινού γιασεμιού.

Το ANCESTRY IN PARISEaudeParfumπεριέχειαιθέριο έλαιο ΓιασεμιούJasmineAbsolutOil, ένα πραγματικά εκλεπτυσμένο συστατικό με μία φρέσκια και λουλουδένια ευωδία.Τα συστατικά αυτά, «παντρεύονται» ιδανικά με μία φρουτώδη πινελιά ροδακίνου, η οποία προσθέτει μία ακαταμάχητη και ζωντανή νότα.

Οι νότες της βάσης αποτελούνται από ξύλο κεχριμπαριού, whitemusk, ενώ η Τουμπερόζα ενισχύει τη λουλουδάτη νότα του αρώματος.



ANCESTRY IN PARIS- Η απόλαυση των αισθήσεων!



Συσκευασία σαν κόσμημα!

Τα 50 ml του αρώματος φυλάσσονται σε μία πολλή όμορφη συσκευασία στοβαθύ μπλε της νύχτας και στο χρυσό,που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί ένα από τα κοσμήματά σας! Το ANCESTRY IN PARISEaudeParfum της AMWAY, αποτελείται από υψηλής ποιότητας συστατικά και η περιεκτικότητά του σε έλαιαπροσφέρει μεγαλύτερη διάρκειατου αρώματος στην επιδερμίδα σας.

Τολμήστε να εκφραστείτε με το νέο, εξαιρετικό, μυστηριώδες και γαλήνιο άρωμα ANCESTRY IN PARIS EaudeParfum της AMWAY!




*Κωδικός προϊόντος: 118640
**Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης: 40,31 € (με ΦΠΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου