Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

NEΑ Dramatically Different Moisturizing Cream της Clinique



Η #1 παγκοσμίως σε πωλήσεις μάρκα στα προϊόντα ενυδάτωσης της επιλεκτικής, σας παρουσιάζει μια νέα απλά αξιοθαύμαστη κρέμα.

ΝΕΑ Clinique Dramatically Different Moisturizing Cream.



 Η αγαπημένη Dramatically Different Moisturizing Lotion+ της Clinique, απέκτησε συντροφιάμια νέα μοναδική κρέμα περιποίησης. Ενυδατώνει την επιδερμίδα στη στιγμή, καθώς ενδυναμώνει και επανορθώνει τη φυσική ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας, έτσι ώστε να μπορεί να αμύνεται καλύτερα. Σας παρουσιάζουμε την NEΑ Dramatically Different Moisturizing Cream της Clinique.

Χρησιμοποιώντας μόνο την Dramatically Different Moisturizing Cream δύο φορές την ημέρα, σαν μέρος του Συστήματος Περιποίησης 3-Step, βοηθάτε την επιδερμίδα σας να φαίνεται δροσερή και λαμπερή για περισσότερο. Και κάτι αξιοσημείωτο, ενδυναμώνεται η ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας, πάνω από 50% σε 8 εβδομάδες.



Τα επίπεδα υγρασίας αναπληρώνονται.  Η υφή και η φωτεινότητα ανανεώνονται.



“Έχουν αλλάξει πολλά όσον αφορά στις ανάγκες της σημερινής επιδερμίδας”, λέει η Janet Pardo,  Senior Vice President του Global Product Development. “Οι περιβαλλοντικές επιθέσεις, το άγχος και οι αλλεργίες, όλα έχουν επιπτώσεις στην επιδερμίδα μας σήμερα, περισσότερο από πριν. Επανορθώνοντας και ενδυναμώνοντας την ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας, η επιδερμίδα  γίνεται λιγότερο ευάλωτη. Μια ισχυρά ενυδατική ασπίδα είναι το εισιτήριό σας για μια υγιή επιδερμίδα”.


Στο πέρασμα των χρόνων οι ειδικοί της
Clinique έχουν αναζητήσεις σε νέες τεχνολογίες και συστατικά, που τους οδήγησαν στη δημιουργία της Dramatically Different Moisturizing Cream – ένα πλουσιότερης υφής  «βήμα 3» ως εναλλακτική της εικονικής κίτρινης Dramatically Different Moisturizing Lotion+ για Ξηρές και Ξηρές Μικτές επιδερμίδες και το Dramatically Different Moisturizing Gel για πιο Λιπαρές επιδερμίδες.



Η ΝΕΑ Dramatically Different Moisturizing Cream  προσφέρει όλη την ημέρα,  προηγμένη ενυδάτωση και ενίσχυση της ασπίδας προστασίας της επιδερμίδας στις πολύ Ξηρές & ευαίσθητες επιδερμίδες με τάση για ερεθισμό, αναδεικνύοντας την πιο υγιή επιδερμίδα, βοηθώντας την να δείχνει νεότερη για περισσότερο.



Ελεγμένη σε συνθήκες βαρύ χειμώνα σε γυναίκες στη Σιβηρία, με την Dramatically Different Moisturizing Cream, 97% των γυναικών που ελέγχθηκαν και αντιμετώπιζαν τις σκληρές συνθήκες της Σιβηρίας, «επαίνεσαν» την υγρασία όλη τη διάρκεια της ημέρας και την υγιή εμφάνιση της επιδερμίδας τους.



Η επιδερμίδα είναι εντατικά ενυδατωμένη. Θωρακίζεται και προστατεύεται έναντι των στρεσογόνων και  περιβαλλοντικών επιθέσεων.




Πως λειτουργεί

Βασιζόμενη στη δερματολογική κληρονομιά της μάρκας, η Clinique δημιούργησε την  Dramatically Different Moisturizing Cream με ένα συνδυασμό συστατικών για την ενυδάτωση των Ξηρών έως πολύ Ξηρών επιδερμίδων με υψηλού επιπέδου ενυδάτωση, προσφέροντας ταυτόχρονα καίρια ενδυνάμωση της ασπίδας προστασίας της επιδερμίδας. Αυτός ο συνδυασμός συστατικών ονομάστηκε, «Τα Εντυπωσιακά  Έξι».



Τα Εντυπωσιακά Έξι
Σύμπλεγμα Ενδυνάμωσης Ασπίδας Προστασίας: Δρά για να ενδυναμώσει την ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας, ώστε να είναι γίνει πιο ανθεκτική και καλύτερα προετοιμασμένη για να αντιστέκεται στους επιθετικούς εξωτερικούς παράγοντες.

  • Σπόροι ηλίανθου
  • Εκχύλισμα Κριθαριού
  • Εκχύλισμα Αγγουριού


Eνυδατικό Σύμπλεγμα: Προσφέρει εντατική, μακράς διάρκειας ενυδάτωση.

·         Υαλουρονικό Οξύ: Ένα καθιερωμένο ενυδατικό συστατικό, που υπάρχει φυσικά στον οργανισμό μας, βοηθά στην συγκράτηση της ενυδάτωσης.

·         Γλυκερίνη: Ένα αποδεδειγμένα ισχυρό ενυδατικό συστατικό, που απορροφά υγρασία από το περιβάλλον και την προσελκύει στην επιδερμίδα, για ενυδάτωση όλη τη μέρα.

  • Διμεθικόνη: Ένα αποτελεσματικό, μεταξένιο, απαλό και καταπραϋντικό συστατικό που απαλύνει και καταπραϋνει την επιδερμίδα, για την θεραπεία της ξηρότητας.

Η επιδερμίδα δείχνει νεότερη και πιο υγιής για περισσότερο.



Εξατομικευμένη Ενυδάτωση

Δημιουργημένη από τον οραματιστή δερματολόγο  Dr. Norman Orentreich και την εκδότη Carol Phillips το 1968, το απλό και υψηλά αποτελεσματικό, στοχευμένο 3-Step Σύστημα Περιποίησης της Επιδερμίδας,  σχεδιάστηκε για να προσφέρει την τέλεια επιδερμίδα, προετοιμάζοντάς την για τα οφέλη των προϊόντων που ακολουθούν. Επίσης σχεδιάστηκε για να καλύπτει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες όλων των τύπων επιδερμίδας, σε κάθε ηλικία, όλο το χρόνο και σε όλο τον κόσμο. Απλά καθαρισμός, απολέπιση και ενυδάτωση με το ιδανικό για εσάς Σύστημα Περιποίησης – 2 φορές την ημέρα, κάθε μέρα.



Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα.

Δημιουργούμε χωρίς γνωστά αλλεργιογόνα, κατόπιν ελέγχουμε κάθε προϊόν 12 φορές σε 600 ανθρώπους. Αν έστω και μία από αυτές τις 7200 εφαρμογές έχει κάποια αλλεργική αντίδραση, ξεκινάμε πάλι από την αρχή.



Η Dramatically Different Moisturizing Cream θα είναι διαθέσιμη από τον Φεβρουάριο 2015.



Προτεινόμενη Λιανική Τιμή:

Dramatically Different Moisturizing Cream  50 ml - 15.50 €

Dramatically Different Moisturizing Cream 125 ml - 25.78 €



Για οποιαδήποτε πληροφορία ή υλικό, μπορείτε να εγγραφείτε στο: www.elcpress.com/Clinique


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου