Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Massimo Dutti: Άνοιξη Καλοκαίρι 2015

Women / Men / B&G Collections
Για μια ακόμα σεζόν, η Massimo Dutti βασίζεται σε έναν από τους διασημότερους φωτογράφους μόδας, τον Mario Testino, ο οποίος λέει μια νέα ιστορία για τέσσερις χαρακτήρες που ενσαρκώνονται από τα μοντέλα Alisa Ahmann, Vanessa Axente, Mathias Lauridsen και Nikolai Danielsen.

Φωτεινά πρωινά και ρομαντικές βραδιές ντύνονται με μια χαλαρή κολεξιόν, γεμάτη από ελαφριά ρούχα με νέο όγκο και μια ατέλειωτη χρωματικά παλέτα. Αυτήτησεζόν, λατρεύουμε τα σταθερά υφάσματα, τολινό στα safarijackets, βαμβακερά πουλόβερ με πλέξεις Aran. Chambray και σκούρο denim για τις φούστες, φορέματα και παντελόνια και, φυσικά, nappa και δερμάτινα jackets.Στα σπορ ρούχα κυριαρχεί το nylonκαι στα πιο ρομαντικά τα κεντήματα και οι πλέξεις.
Η ποικιλία των χρωμάτων είναι απεριόριστη. Όλοιοιτόνοιτουμπλεέρχονταιστοπροσκήνιοκαισυνδυάζονταιμεγήινους τόνους, ζεστά κίτρινα, ώχρα, ουδέτερα και λευκό. Συναντάμε επίσης το φωτεινό κοραλί και το πράσινο χακί, συνοδευόμενο από τόνους τους πράσινου της μέντας.
Η κολεξιόνMassimo Dutti για τη γυναίκα αντλεί έμπνευση από τις παραλίες του κόσμου, μια αέναη διαδρομή στα καλύτερη σημεία του πλανήτη, από την Ελλάδα μέχρι την Καραϊβική. Η κολεξιόν για τον άνδρα, ωστόσο, εμπνέεται από το κοσμοπολίτικο Μαϊάμι και τα πιο χαρακτηριστικά σημεία στις διάσημες περιοχέςDade και Brickell. Ηκολεξιόνγιαπαιδιάαντικατοπτρίζειμιαναυτικήεκδοχή, παρουσιάζοντας το καλοκαίρι μέσα από το στυλ σαφάρι.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου