Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

“Aψηφήστε” τη βαρύτητα. Τώρα τη νύχτα



Η Clinique παρουσιάζει την Repairwear Sculpting Night Cream
Μια προαγωγή. Ένας Γάμος. Ένα παιδί. Είστε περήφανες για την επιτυχία που έχετε καταφέρει. Θέλετε το πρόσωπο που βλέπετε στον καθρέπτη να αντικατοπτρίζει τον τρόπο που αισθάνεστε. Αλλά όλα φαίνεται να κοιτούν προς τα «κάτω»: Χαλάρωση.
Η βαρύτητα έχει λάβει χώρα στο πηγούνι σας. Ορκίζεστε ότι αυτές οι γραμμές στο λαιμό και στο ντεκολτέ σας δεν υπήρχαν χθες. Φαίνεται ότι δημιουργήθηκαν το προηγούμενο βράδυ. Αυτό που θέλετε είναι απλό. Να δείχνετε τόσο τέλεια όσο αισθάνεστε. Δεν είναι πια όνειρο για εσάς. Η Clinique παρουσιάζει την ΝΕΑ Repairwear Sculpting Night Cream, μια στοχευμένη ενυδατική νυχτερινή περιποίηση που βοηθά ορατά και ανορθώνει μάγουλα και πηγούνι, δημιουργώντας νέα απαλότητα στην περιοχή του λαιμού.

Το περίγραμμα του προσώπου, ο λαιμός και το ντεκολτέ είναι από τα πρώτα σημεία ορατής γήρανσης, αλλά συχνά παραβλέπονται. Αξιοποιώντας τη δύναμη της Τεχνολογίας Repairwear, ο νικητής είναι 96 Βραβεία Ομορφιάς παγκοσμίως, η NEΑ Repairwear Sculpting Night Cream της Clinique σας βοηθά να ξυπνάτε με αυτοπεποίθηση.

Ξυπνώντας με Αυτοπεποίθηση.
8 δραστικά συστατικά, 8 ώρες ύπνου, 8 εβδομάδες για ένα σμιλευμένο αποτέλεσμα ενισχύοντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου της επιδερμίδας. Μετά την πρώτη νύχτα χρήσης της, η επιδερμίδα δείχνει πιό φωτεινή. Με τη χρήση, τα ζυγωματικά και το πηγούνι είναι ορατά ανορθωμένα, με αποτέλεσμα ένα σμιλευμένο και καλά καθορισμένο περίγραμμα προσώπου. Μετά από 8 εβδομάδες, η NEΑ Repairwear Sculpting Night Cream της Clinique είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι ανορθώνει το περίγραμμα προσώπου και μειώνει την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων σε πρόσωπο και λαιμό. Και με συνεχή χρήση τη νύχτα, η υφή και η σφριγηλότητα στην περιοχή του ντεκολτέ βελτιώνονται.

Η Δύναμη των 8.
Ως ηγέτης στις δερματολογικές λύσεις, οι επιστήμονες της Clinique δημιούργησαν την NEΑ Repairwear Sculpting Night Cream με 8 δραστικά αντι-γηραντικά συστατικά για να βοηθήσουν στην αναδόμηση της επιδερμίδας. Αυτά τα 8 συστατικά σε συνδυασμό με την υπόλοιπη σύνθεση βοηθούν στην ενίσχυση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια του ύπνου, όταν η επανορθωτική ικανότητα της επιδερμίδας είναι σε ύψιστο σημείο, ενισχύοντας τη φυσική αναγέννηση των κυττάρων.

Τεχνολογία Αναδόμησης Κολλαγόνου: Η Clinique συνδύασε μια σειρά από ενισχυτές κολλαγόνου που βοηθούν την ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας και προλαμβάνουν την χαλάρωση. Ένα σύμπλεγμα συστατικών, συμπεριλαμβανομένου το Centella Asiatica, Πρωτεϊνη ορού γάλακτος και το Acetyl Hexapeptide-8, βελτιώνουν τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, βοηθώντας στην ενίσχυση της σύσφιξης και στην αναδόμηση της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα είναι ένα καθορισμένο περίγραμμα προσώπου με ανορθωμένη εμφάνιση.

Σμίλευση: Το Εκχύλισμα Coleus Barbatus είναι ένα ισχυρό συστατικό που βοηθά στην βελτίωση της χαλάρωσης του περιγράμματος του προσώπου.

Επανορθώνοντας Περιβαλλοντικές Φθορές: Το Εκχύλισμα Λευκής Σημύδας βοηθά στην καταπολέμηση των περιβαλλοντικών φθορών που δημιουργούνται από την έκθεση στις ακτίνες UV. H Βιταμίνη C προσφέρει προστασία κατά των ελεύθερων ριζών.

Ενυδάτωση: Το Βούτυρο Murumuru και το Λινολεϊκό Οξύ δρούν στην πρόληψη της αφυδάτωσης και διατηρούν στο μέγιστο τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και άνετη.

Κοιμηθείτε «ήσυχα».
Η NEΑ Repairwear Sculpting Night Cream είναι μια πολυτελής κρέμα-gel, ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η επιδερμίδα αισθάνεται άμεσα πιο απαλή και λεία. Θα ανυπομονείτε να ξυπνήσετε με αυτοπεποίθηση. Απλά μαγευτικό.

Τρόπος Χρήσης:
Εφαρμόστε κάθε βράδυ, μετά από το Σύστημα Περιποίησης 3-Step σε όλο το πρόσωπο, στο λαιμό και στην περιοχή του ντεκολτέ, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.
Eφαρμόστε την τεχνική «Στοχευμένο μασάζ γλυπτικής» από την Clinique, για την ενίσχυση των αποτελεσμάτων μιας πιο νεανικής εμφάνισης.

Tεχνική «Στοχευμένο μασάζ γλυπτικής» από την Clinique
Εφαρμόστε επαρκή πίεση κατά τη διάρκεια όλης της διαδικασίας του μασάζ, για την δραστηριοποίηση των μυών κάτω από την επιδερμίδα, όχι μόνο στην επιφάνειά της. Ξεκινήστε τοποθετώντας τα δάχτυλά σας πάνω στο πηγούνι του προσώπου και σκουπίστε με έντονες κινήσεις όλη τη γραμμή του σαγονιού και προς τα πάνω προς τα αυτιά. Επαναλάβετε 3 φορές. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα δάχτυλά σας στις δύο πλευρές της μύτης, πιέστε και σιγά-σιγά σκουπίστε με εξωτερική φορά κάτω από τα ζυγωματικά και επάνω προς τους κροτάφους. Επαναλάβετε 3 φορές. Εφαρμόστε την κρέμα στην περιοχή του ντεκολτέ και κάντε μασάζ με απαλές, ανοδικές κυκλικές κινήσεις προς το λαιμό και το πηγούνι. Επαναλάβετε 3 φορές. Ολοκληρώστε τη διαδικασία, με την πίεση των δύο δαχτύλων ανάμεσα στα φρύδια, με ανοδικές κινήσεις, έξω και πέρα από το μέτωπο και προς τα κάτω στα μάτια. Πιέστε τα δάχτυλά σας στα μάτια για τρία δευτερόλεπτα και επαναλάβετε 3 φορές.

Η ΝEΑ Repairwear Sculpting Night Cream θα είναι διαθέσιμη από τον Φεβρουάριο 2015.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 50 ml: 84.40 €
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή υλικό, μπορείτε να εγγραφείτε στο: www.elcpress.com/Clinique

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου