Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Stradivarius: Φθινόπωρο - Χειμώνας 2013









Σύμφωνα με τους ειδικούς της μουσικής, το London Calling είναι από τα σημαντικότερα άλμπουμ στην ιστορία του ροκ. Και όπως το γκρουπ των The Clash, έτσι και η Stradivarius λανσάρει την πιο νεανική και επανασταστική κολεξιόν της στη βρετανική πρωτεύουσα.
Η Stradivarius φτάνει στο Λονδίνο, μια πρωτεύουσα της μόδας και των τάσεων, και την καθιστά το τέλειο σκηνικό για την καμπάνια για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2013. Είναι εμφανείς οι επιρροές της punk και spirit κουλτούρας, σημείο αναφοράς για τα ‘80s, με μια δόση grunge και σπορ, ενώ οι σιλουέτες αναδίδουν έναν αέρα θηλυκότητας.
Η Stradivarius παρουσιάζει τις βασικές τάσεις της νέας σεζόν με μια ταλαντούχα και διάσημη ομάδα. Η ικανότητα και η ευαισθησία του φωτογράφου μόδας Jose Manuel Ferrater βρίσκεται πίσω από την καμπάνια. Απαθανατίζει την ομάδα που αποτελείται από τα μοντέλα Carolin Loosen, Ellinore Erichsen και Tallulah Morton. Τρία μοντέλα με ανταγωνιστική ομορφιά που καταλήγει στη σωστή συνταγή. Οι τελευταίες προτάσεις της Stradivarius παρουσιάζουν το ταξίδι τριών φίλων στην πόλη όπου γεννήθηκε το εναλλακτικό και το νεανικό κίνημα. Είναι μια συνάντηση φίλων, ερωτευμένων με τη μόδα, τη μουσική και την τέχνη.
Το Ανατολικό Λονδίνο είναι το ιδανικό σκηνικό για να ενσωματωθούν το ροκ, το grunge και το urban στυλ. Στις εικόνες έχουν ενταχθεί ορισμένα χαρακτηριστικά στοιχεία, όπως τα graffiti ή ο υπόγειος του Λονδίνου, δίνοντας έναν αέρα αστικό και παράλληλα επαναστατικό.  
Η Brick Lane, ένα παλιό βαγόνι του μετρό…, συναντιώνται σε μια από τις πιο κοσμοπολίτικες πόλεις του κόσμου για να γίνουν το σκηνικό όπου θα ζωγραφιστούν οι νέες τάσεις της σεζόν. Οι νέες κολεξιόν έρχονται γεμάτες πόλη, φρεσκάδα και νεανικότητα. Η Stradivarius καλωσορίζει το φθινόπωρο μέσα σε ένα περιβάλλον όπου συνδυάζονται το επαναστατικό πνεύμα και η κομψότητα και ποντάρει σε τρία βασικά trends Punk Leopard, Rebel College και Sport Monochrome.

Η σημασία αυτού του επαναστατικού νεανικού κινήματος για την ιστορία, όπως το punk, έρχεται στη Stradivarius με δόσεις κομψότητας και στυλ. Η κολεξιόν Punk Leopard φέρνει τα βασικά κομμάτια της σεζόν.
 Μια έξαλλη κολεξιόν που παρουσιάζει τα κοριτσίστικα must-haves συνδυασμένα με την παρακμιακή οντότητα του punk. Τα ρούχα με animal print ταιριάζουν με κόκκινους τόνους και δερμάτινα rock jackets ή φούστες, ως το βασικό στοιχείο της κολεξιόν.

Η επόμενη πρόταση της Stradivarius εμπνέεται από τα κολέγια και τα λύκεια, η κολεξιόν Rebel College.
Το επαναστατικό πνεύμα είναι παντού παρόν σε μια σχέση που τροφοδοτείται από ένα καθαρό grunge στυλ.
Επιπλέον, η Rebel College είναι τόσο εναλλακτική όσο και κλασική κολεξιόν. Αναπτύσσεται ανάμεσα στα καρό τυπώματα και βασικά είδη όπως το κλασικό λευκό πουκάμισο, η φούστα σε γραμμή Α και το κλασικό παλτό με κουμπιά.

Το ύφος και το πνεύμα των αμερικανικών σπορ ομάδων γλυστρά μέσα σε αυτή την κολεξιόν της Stradivarius με Sport Monochrome. Άνεση και στυλ, sport chic και πολυτέλεια είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά αυτής της τάσης. Το Brooklyn είναι ο πρωταγωνιστής της κολεξιόν Sport Monochrome. Και το βελούδο ξεχωρίζει.
Τα must-have κομμάτια της κολεξιόν είναι: δίχρωμα Tank Tops με νούμερα, baseball jackets, σπορ baggy παντελόνια και κασκέτα.
Τα αξεσουάρ της Stradivarius για το Φθινόπωρο-Χειμώνα αναδεικνύουν επίσης το ροκ, grunge και σπορ στυλ.
Οι τσάντες έρχονται με studs και φερμουάρ. Και οι προτάσεις σε σακίδια ή τσάντα-φάκελλο παρουσιάζονται με animal prints.
Στα κοσμήματα ξεχωρίζουν οι μακριές αλυσίδες για το λαιμό, που ολοκληρώνουν τέλεια το sporty-chic look.
Το κασκέτο είναι επίσης σημαντικό αυτή τη σεζόν για τη Stradivarius.

Αυτή τη σεζόν, τα βασικά κομμάτια της Stradivarius φέρνουν μαζί τους μουσικούς ήχους ροκ και grunge.
Μια μελωδία μόδας με βασικά στοιχεία γεμάτα από χαρακτήρα και προσωπικότητα.



www.stradivarius.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου