Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Camper Together



Το project Camper Together το οποίο περιλαμβάνει και τη συνεργασία με τον σχεδιαστή Bernhard Willhelm, κάνει ένα ακόμη βήμα για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013-2014, με ένα μοναδικό και τολμηρό σχέδιο αποκλειστικά για τo κατάστημα Opening Ceremony. Στα καταστήματα από τον Σεπτέμβριο.

Η limited editon του εμβληματικού Himalayan sneaker θα πωλείται αποκλειστικά από τα Camper concept stores σε Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Τόκιο, Λονδίνο και στο www.openingceremony.us




Κάθε χρόνο το Opening Ceremony επιλέγει να συνεργαστεί με τα πιο πρωτοποριακά και ανατρεπτικά fashion brands από όλο τον κόσμο!

Για το Opening Ceremony επιλέχθηκε ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά prints του Willhelm από την καλοκαιρινή του συλλογή, του 2006. Είναι ένα πολύχρωμο καρτουνίστικο σχέδιο με δεινόσαυρους που παίζουν στο χιόνι, κάνουν σκι, snowboard και έλκηθρο. Ένα τολμηρό αποτέλεσμα με μια δόση αφέλειας και ειρωνείας.

Το Himalayan σχεδιάστηκε πρώτη φορά για την συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011-2012 της Camper και οφείλει το όνομα του στον ιδιαίτερο σχεδιασμό της σόλας του: ένα εντυπωσιακό ζιγκ-ζαγκ που θυμίζει οροσειρά. Αυτό το μοντέλο, το οποίο είναι πραγματικά επαναστατικό χάρη στα ασυνήθιστα σχέδια και την τολμηρή μείξη των υλικών, έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα δυνατότερα στυλ του brand.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου