Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Σπούδασε την ομορφιά στη Βeauty Academy των ΙΕΚ ΞΥΝΗ!










Σήμερα, που η ομορφιά έχει γίνει μία τεράστια βιομηχανία, η οποία απευθύνεται και στα δύο φύλλα και όχι μόνο στις γυναίκες, τα επαγγέλματα που καλύπτουν την ανθρώπινη ανάγκη για αισθητική περιποίηση και για βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης, αποτελούν ελκυστική και προσοδοφόρα επαγγελματική προοπτική για κάθε νέα και νέο που καλείται να επιλέξει το επαγγελματικό του μέλλον.

Αντίστοιχα, οι σπουδές πάνω στον κλάδο της ομορφιάς έχουν πάψει πια να είναι μια απλή τέχνη, και αγγίζουν τα επίπεδα της επιστήμης. Την ανάγκη αυτή για επαγγελματική κατάρτιση υψηλού επιπέδου, καλύπτει για περισσότερο από δύο δεκαετίες η Beauty Academy των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Στη Beauty Academy των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, οι νέες και οι νέοι που θέλουν να σταδιοδρομήσουν στο χώρο της ομορφιάς μπορούν να επιλέξουν μία από τις ειδικότητες:
·         Βοηθός Κομμωτή

Παρακολουθώντας τα 4 εξάμηνα σπουδών (δύο χρόνια) των παραπάνω ειδικοτήτων, ο σπουδαστής αποκτά πτυχίο αναγνωρισμένο στην Ελλάδα και διεθνώς, το οποίο του δίνει τη δυνατότητα να εργαστεί στον τομέα της Αισθητικής και της Κομμωτικής, ή να δημιουργήσει δική του επιχείρηση.

Οι σπουδαστές της Beauty Academy των ΙΕΚ ΞΥΝΗ εξειδικεύονται μέσα σε ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών από επαγγελματίες Αισθητικούς, Κομμωτές, Make Up Artists και Nail Artists, σε υπερσύγχρονα και ειδικά εξοπλισμένα εργαστήρια.

Με εκπαιδευτικές επισκέψεις στα μεγαλύτερα κομμωτήρια, ινστιτούτα και studio αισθητικής, τακτική διοργάνωση παρουσιάσεων και διαλέξεων από πρωτοπόρους και πλέον εξειδικευμένους επαγγελματίες, και με τη συμμετοχή τους σε εκθέσεις και διαγωνισμούς πανελλήνιας εμβέλειας, οι σπουδαστές της Beauty Academy αποκτούν πολύπλευρη και συνεχή επιμόρφωση. Επίσης, μέσα στο πλαίσιο των σπουδών τους, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σειρά σεμιναρίων πάνω σε εξειδικευμένους τομείς όπως π.χ. το μακιγιάζ special effects, το μόνιμο μακιγιάζ, το hair spa κ.α. μέσω των οποίων αποκτούν επιπρόσθετη κατάρτιση.

Την πλούσια τεχνογνωσία που τους προσφέρουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, οι σπουδαστές της Beauty Academy έχουν την ευκαιρία να την εφαρμόσουν πρακτικά και να επιδείξουν έτσι το ταλέντο τους, διοργανώνοντας επιδείξεις ομορφιάς όπως π.χ. «Η Γυναίκα της Θεσσαλονίκης», ή συμμετέχοντας σε fashion shows μεγάλων ονομάτων όπως στο «Walking on Sunshine» του σχεδιαστή μόδας Ηρακλή Πάντσιου, στην επίδειξη Κομμωτικής των VANG, και στην επίδειξη της σχεδιάστριας Αλκμήνης.

Η Beauty Academy των ΙΕΚ ΞΥΝΗ υποστηρίζεται άμεσα από το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ (Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών). Το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ διοργανώνει ειδικές Ημέρες Καριέρας μέσω των οποίων φέρνει σπουδαστές και απόφοιτους σε επαφή με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του χώρου της Ομορφιάς,  οδηγώντας τους έτσι στην επαγγελματική αποκατάσταση. Η συνεργασία με τα μεγαλύτερα Ινστιτούτα Αισθητικής (C+ BEAUTY, FIGURA), με επιχειρήσεις καλλυντικών (Lotus, Ruck Hellas, Make me Up), με γυμναστήρια και κέντρα διαιτολογίας (MEDI ΠΡΙΝΟΥ, DNA), καθώς και με εταιρίες από το χώρο του θεάματος (θέατρο, τηλεόραση), προσφέρει στους σπουδαστές την ευκαιρία για πρακτική άσκηση κατά την διάρκεια των σπουδών τους και εύρεση εργασίας μετά την αποφοίτησή τους.
Η πολυετής εμπειρία της Beauty Academy των ΙΕΚ ΞΥΝΗ στην εκπαίδευση και κατάρτιση Αισθητικών, Κομμωτών και Make Up Artists, αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή για όσους θέλουν να γίνουν επιτυχημένοι επαγγελματίες στο χώρο της ομορφιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου