Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Κομμάτια “heritage” στη νέα συλλογή David Beckham bodywear από την H&M

Υπάρχει μία αίσθηση heritage αθλητικής εμφάνισης στα νέα κομμάτια της συλλογής David Beckham Bodywear αυτό το φθινόπωρο στην H&M. Η παρουσίαση στην Ελλάδα στις 29 Αυγούστου συνοδεύεται από μία νέα καμπάνια γεμάτη από ατμόσφαιρα παλιού Ανατολικού Λονδίνου.








Βαμβακερά και ζέρσεϊ αθλητικά t-shirts με ρεγκλάν μανίκι σε αθλητικές γκρι αποχρώσεις, μαζί με γκρι φανελάκια και τριπλή συσκευασία γκρι μποξεράκια. Οι πιτζάμες είναι απαραίτητες για χαλάρωση στο σπίτι και για τον ύπνο. Φέτος το φθινόπωρο, υπάρχουν παντελόνια πιτζάμας από ριγέ ύφασμα, καθώς και μακριά ή κοντά παντελόνια από ύφασμα ζέρσεϊ με κορδόνι στη μέση.
Ταυτόχρονα με τα νέα κομμάτια, θα λανσαριστεί και η διαφημιστική καμπάνια, η φωτογράφηση της οποίας έγινε σε παλιού τύπου αποδυτήρια αθλητών και επικεντρώνεται στη πιο βασική συλλογή κομματιών bodywear που θα διατίθενται όλο το χρόνο. Η έμφαση βρίσκεται στην εφαρμογή, το ύφασμα, την άνεση και το στυλ, και είναι το αποτέλεσμα δεκαοκτάμηνης έρευνας. Η συλλογή David Beckham Bodywear πωλείται στα ανδρικά τμήματα 2.800 καταστημάτων H&M παγκοσμίως σε 49 χώρες, καθώς και online.
«Αγαπώ το heritage αθλητικό στυλ που έχουν τα νέα κομμάτια της συλλογής Bodywear της H&M. Τα φανελάκια, τα παντελόνια πυτζάμας και τα t-shirts με ρεγκλάν μανίκι είναι ήδη αγαπημένα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μου και ξέρω ότι θα τα φοράω όλη τη σεζόν. Ήταν εξαιρετική ιδέα να γίνει η φωτογράφηση σε παλιά αποδυτήρια του Ανατολικού Λονδίνου. Ένιωσα σαν να επέστρεφα στις ρίζες μου,» λέει ο David Beckham.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου