Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Η SS’13 Running συλλογή της Reebok αντέχει σε κάθε πρόκληση





Κάθε αθλητής έχει μοναδικές ανάγκες και στόχους. Η συλλογή Running της Reebok για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 είναι σχεδιασμένη προκειμένου να καλύπτει όλες αυτές τις ανάγκες με διαφορετικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κάθε αθλητής.

RealFlex
Στη συλλογή SS ’13 το ανανεωμένο RealFlex, με τους 76 ανεξάρτητους «αισθητήρες» στη σόλα του, που προσαρμόζονται σε όλες τις επιφάνειες εδάφους, συνεχίζει να παρέχει στον αθλητή την αίσθηση ότι περπατάει ξυπόλυτος, καθώς σε αντίθεση με τα υπόλοιπα παραδοσιακά running παπούτσια, η φτέρνα είναι στο ίδιο ύψος με τα δάχτυλα των ποδιών, διατηρώντας όμως πάνω από όλα… το στυλ του! Το μοντέλο που πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν είναι το RealFlex Scream, ένα ελαφρύ running παπούτσι που αποτελεί την τελειοποίηση της φυσικής κίνησης. Με σόλα από ανεξάρτητα, ελαστικά δόντια πολλαπλών κατευθύνσεων το RealFlex Scream ακολουθεί τη φυσική κίνηση του ποδιού, εξασφαλίζοντας πιο άνετο τρέξιμο.
Sublite Duo
Tο Sublite Duo, είναι ένα ελαφρύ παπούτσι ιδανικό για τρέξιμο όλες τις ώρες. Χάρη στην άκρως ελαφριά σόλα από αφρό SubLite που διαθέτει, είναι ειδικά σχεδιασμένο να προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να εκφράσουν το πάθος τους για το τρέξιμο, όπου και όπως επιθυμούν, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο το καθημερινό τους πρόγραμμα τρεξίματος.

ZigTech
Το ZigLite Rush είναι ο «απόγονος» του ZigTech sole, που κυκλοφόρησε το 2010 και χάρη στη ζιγκ ζαγκ σόλα του, επιστρέφει την ενέργεια από τη φτέρνα στα δάχτυλα των ποδιών.
Όλα τα μοντέλα ZigTech ενσωματώνουν το 3D FuseFrame πλέγμα, το οποίο επιτρέπει στο πόδι να εφαρμόζει τέλεια και το σταθεροποιεί. Το ZigLite Rush έχει μία νέα σόλα διπλής επένδυσης για ακόμη πιο ομαλή μεταφορά ενέργειας από τη φτέρνα στα δάχτυλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου