Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Βλέμματα που μαγνητίζουν



... υπόσχεται η Amway με τα νέα προϊόντα της σειράς ARTISTRY™
SIGNATURE EYES™ Volume Mascara και Automatic Liquid Eyeliner





Έντονες βλεφαρίδες, αξεπέραστο βλέμμα και ένταση στα μάτια που μαγεύει, είναι το αποτέλεσμα των νέων προϊόντων της ARTISTRY, από την Amway. Με τα νέα προϊόντα SIGNATURE EYESVolume Mascara και Automatic Liquid Eyeliner, η ARTISTRY υπόσχεται εντυπωσιακό αποτέλεσμα στη στιγμή και εμφανίσεις που θα ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά βλέμματα.
Με το επαναστατικό βουρτσάκι MagnaBoost και την καινοτομική  σύνθεση FullFX, η SIGNATURE EYESVolume Mascara είναι η πρώτη μάσκαρα της ARTISTRY που χαρίζει έξτρα όγκο μέχρι και 600% κάνοντας τις βλεφαρίδες να φαίνονται ακόμη πιο πυκνές και εντυπωσιακές. Κάθε ξεχωριστή βλεφαρίδα με μία μόνο κίνηση γεμίζει με πλούσιο χρώμα που διαρκεί και εξασφαλίζει το καλύτερο μακιγιάζ για τα μάτια σας μόνο…
Το Automatic Liquid Eyeliner δίνει έμφαση στα μάτια σας τονίζοντας τη γραμμή των βλεφάρων. Με γραμμές από λεπτές μέχρι και πιο έντονες, σε φυσικό ύφος ή τολμηρό χρώμα, το Automatic Liquid Eyeliner, διαθέτει μία μοναδική σύνθεση, χάρη στην οποία δεν μουτζουρώνει, είναι αδιάβροχο και εξασφαλίζει πλήρη κάλυψη μεγάλης διάρκειας.  Η σύνθεσή του γλιστράει απαλά για ομοιόμορφη εφαρμογή τονίζοντας έτσι τα μάτια σας με ακρίβεια.
Σαγηνέψτε τους γύρω σας με βλέμμα που τραβάει… τα βλέμματα  χάρη στα SIGNATURE EYESVolume Mascara και Automatic Liquid Eyeliner  και κερδίστε την προσοχή που σας αξίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου