Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Love In Fuchsia






































Ένα Φούξια Μανιφέστο από τα INGLOT 














Τα INGLOT εμπνέονται από τα πιο δυνατά beauty trends της σεζόν, δημιουργούν τη δική τους ιστορία ομορφιάς και την παρουσιάζουν στα καταστήματα INGLOT της Αθήνας (Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Metro Mall).

Ο Απρίλιος είναι αφιερωμένος στο look “Love In Fuchsia”.
Τα Inglot αποτυπώνουν την αίσθηση της άνοιξης, αναδεικνύοντας τα δύο πιο αντιπροσωπευτικά της χρώματα, το φούξια και το κόκκινο.

Η Creative Director των INGLOT, Έλενα Χατζηνικολίδου, επιλέγει για τον Απρίλιο να δώσει έμφαση στη διχρωμία στα χείλη, αλλά και να παρουσιάσει μία νέα τεχνική για τη σταθερότητα της βάσης make up.

Τα χείλη είναι οι πρωταγωνιστές του look, με το εξωτερικό περίγραμμα σε πρώτο πλάνο, χάρη στο κόκκινο μολύβι χειλιών “Soft Precision Lip Liner no. 58”. Το κόκκινο περίγραμμα εφαρμόζεται στο μεγαλύτερο μέρος των χειλιών, αφήνοντας το κέντρο τους να μονοπωλείται από το νέο φούξια, με satin υφή “Freedom System Colour Play no.98” για να δώσει μία τρισδιάστατη αίσθηση.

Μέσα από το look “Love In Fuchsia” και τα εντυπωσιακά χείλη, τονίζεται και η σημασία της καθαρής επιδερμίδας. Τα INGLOT συστήνουν μία νέα τεχνική, στην οποία η πούδρα “Mattifying Loose Powder Stage Sport-Studio A1” παίρνει το ρόλο της primer βάσης. Η σύσταση της νέας αυτής πούδρας, που δεν περιέχει ταλκ, απορροφά τη λιπαρότητα και εξασφαλίζει μία απόλυτα σταθερή και διάφανη βάση make up. Για υπέροχο χρώμα και υγιή λάμψη, το “AMC foundation LW200” θα ολοκληρώσει τον καμβά του ανοιξιάτικου look “Love In Fuchsia”.

Η φωτογράφιση του “Love In Fuchsia” έγινε από το φωτογράφο Θανάση Κρίκη.
Το Make Up Look δημιούργησε η INGLOT Creative Director Έλενα Χατζηνικολίδου.
Τα μαλλιά επιμελήθηκε ο Hair Stylist Νικόλας Βιλλιώτης.
To Μοντέλο είναι η Κλέλια (Αgencia).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου