Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Aποκτήστε φυσική ματ όψη και μειώστε τη γυαλάδα με το Purifying Palmarosa Mattifier της Neal’s Yard Remedies



Με εξισορροπητική παλμαρόζα για ρύθμιση της λιπαρότητας.



Aθήνα, 26 Απριλίου 2013,- Ο νέος Ορός για ματ όψη της Neals Yard Remedies - Purifying Palmarosa Mattifier σας βοηθάει να αποκτήστε φυσικό ματ αποτέλεσμα όλο το καλοκαίρι. Μειώστε τη γυαλάδα, την εμφάνιση των ανοιχτών πόρων και τονώστε το δέρμα σας με το με την οργανική εξισορροπητική Παλμαρόζα.

Είναι ιδανικός για την προετοιμασία της επιδερμίδας πριν από το make up, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει ματ αποτέλεσμα στις λιπαρές/ μικτές επιδερμίδες. Περιέχει παλμαρόζα, η οποία βοηθάει στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας του δέρματος ενώ διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα. Η τονωτική αλπική ιτιά, η καθαριστική μαχόνια και το οργανικό άμυλο καλαμποκιού ενισχύουν το ματ αποτέλεσμα ενώ παράλληλα προστετεύουν την επιδερμίδα.

Ο Ορός για ματ όψη με εξισορροπητική Παλμαρόζα εφαρμόζεται τοπικά, μετά τον καθαρισμό και τη λοσιόν, στις λιπαρές περιχές του προσώπου. Χρησιμοποιήστε πριν από το make up και κάτω από την ενυδατική σας – ή και μόνο του - σαν καθημερινή θεραπεία για να δώσετε ματ όψη στην επιδερμίδα σας. Τ.Λ.: € 51/30ml

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου