Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Syoss: Exclusive Partner

#getsyossed αποκλειστικά στο “The Voice”, το οποίο επιστρέφει δυναμικά στις οθόνες μας από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ με κεντρικό παρουσιαστή το Γιώργο Καπουτζίδη.





Το Syoss είναι ο Exclusive Partner for Hair στο “The Voice” στον πιο δημοφιλή μουσικό διαγωνισμό παγκοσμίως που επιστρέφει στις οθόνες μας! Ακολουθήστε τον Κωστή Μαραβέγια, τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά στην αναζήτηση της καλύτερης φωνής. Σε όλα τα blind auditions, battles, knock outs και live shows θα είστε παρέα με το Syoss.


Το Syoss που περιλαμβάνει προϊόντα επαγγελματικής ποιότητας στις κατηγορίες περιποίησης, styling και βαφής μαλλιών, ως Exclusive Partner for Hair του The Voice, θα βρίσκεται στα backstage, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του, ώστε οι κομμωτές να επιμελούνται τη φροντίδα των μαλλιών των διαγωνιζόμενων του show! Μείνετε συντονισμένοι για να δείτε τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα, δημιουργημένα αποκλειστικά με προϊόντα Syoss.

Τα προϊόντα  Syoss που περιέχουν φόρμουλες υψηλής απόδοσης για τέλεια φροντίδα και εμφάνιση κάθε μέρα, ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη των μαλλιών, ενώ είναι σχεδιασμένα και δοκιμασμένα από επαγγελματίες κομμωτές που είναι πάντα διαθέσιμοι για να μοιραστούν την εμπειρία και τις γνώσεις τους με τον κόσμο.



#getsyossed φέτος το χειμώνα στο “The Voice


Syoss: Για μαλλιά σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου