Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

H Keratin Color βοηθά να νακαλύψετε την απόχρωση μαλλιών που σας ταιριάζει


H Keratin Color η 1η μόνιμη περιποιητική βαφή με κερατίνη και στα 3 βήματα από τον Schwarzkopf και η Τζένη Μπαλατσινού σας βοηθούν να ανακαλύψετε την απόχρωση μαλλιών που σας ταιριάζει στο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στο Ελληνικό!

Η Τζένη Μπαλατσινού, η πρώτη επώνυμη Ελληνίδα που άλλαξε τα μαλλιά της με τη βαφή Κeratin Color από τον Schwarzkopf, υποδέχθηκε το κοινό την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στο Ελληνικό και έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία της!


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, η προωθητική ενέργεια για τη βαφή Keratin Color από τον Schwarzkopf στο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στο Ελληνικό. Η Τζένη Μπαλατσινού, η πρώτη επώνυμη Ελληνίδα που άλλαξε τα μαλλιά της με τη βαφή Κeratin Color από τον Schwarzkopf, βρέθηκε εκεί για να μοιραστεί μυστικά ομορφιάς, αλλά και την εμπειρία της από τη περιποιητική βαφή, την οποία δοκίμασε και εφάρμοσε μόνη στο σπίτι.
Οι επισκέπτριες του καταστήματος είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο στο δικό τους στυλ, με τη βοήθεια του KERATIN COLOR APP, αλλά και να κερδίσουν πλούσια δώρα μετά από κλήρωση: 3 τυχερές νικήτριες κέρδισαν την αγαπημένη τους βαφή Schwarzkopf Keratin Color για 1 ολόκληρο χρόνο.










Ανακαλύψτε και εσείς τη δύναμη της κερατίνης σε 3 βήματα και χαρίστε στα μαλλιά σας χρώμα και περιποίηση όπως ποτέ ξανά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου