Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Μοναδικάdesigneritemsστιςπιοfestive τιμές!


16-20 Δεκεμβρίου&τo weekendτο πιο…“stylishious” Pre-Xmas Shopping
παρέα με την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη στο SΤΥLISHIOUSShowroom















Ετοιμαστείτε για την πιο γιορτινή & λαμπερή βόλτα στο FashionXmasMarketμε οικοδέσποινα την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, τη στυλίστρια των μεγαλύτερων stars!
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα σας υποδέχεται με ζεστή σοκολάτα και με τα πιο ΗΟΤ StylingTipsστο StylishiousShowroom, Σπευσίππου 1 στο Κολωνάκι!
Ετοιμαστείτε να διαλέξετε μαζί όλα τα δώρα των Χριστουγέννων με μοναδικές ιδέες από 10Ε αλλά και Glam&SuperStylishLooks για τις εμφανίσεις των γιορτών αποκλειστικά μεdesignerItems! Ρούχα και αξεσουάρ από την προσωπική της συλλογή που διατίθεται σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και από σχεδιαστές όπως η ΜariaPatelisμε sexy, glam&rockT-shirts,κολλαν, κορμάκια &τσόκερ,δερμάτινα αξεσουάρ, κοσμήματα &harnesses,που είναι η Νο1 τάση του χειμώνα από τηνEleannaKatsiraκαι τα μοναδικά χειροποίηταπαπούτσιαSiderisShoes δια χειρός Αντώνη Σιδέρη
Το ΧΜΑS ΜΑRΚΕΤ θα διαρκέσειαπό Παρασκευή 16/12 έως και Τρίτη 20/12κάθε μέρα 12:00-20:00 το βράδυ (ανοιχτά και το σαββατοκύριακο)για να ανακαλύψετε και να επιλέξετε παρέα με την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη τα πιο ονειρεμένα gifts & items από 10 ευρώ!
Και τα δώρα και οιεκπλήξειςσυνεχίζονται!
ΗΑλεξάνδραΚατσαίτηθα μοιραστεί με τον καθένα ξεχωριστάιδέες &tips για γιορτινό &everydaylook&styling&shopping μεζεστή σοκολάτα και λιχουδιές.
Μην χάσετε αυτή την ξεχωριστή PreXmas εμπειρία shopping&fun και κερδίστε ένα ακόμη δώρο από την αγαπημένη σας stylist !!
Ενα ειδικό εκπτωτικό κουπόνι για αγορές -40% στο ESHOPwww.stylishious.comτης Αλεξάνδρας Κατσαίτηπεριμένει όσους επισκεφθείτε το XmasMarketγια να το χαρίσετε ή να το κρατήσετε!!

Καιμετάαπόόλααυτά, ..WE WISH YOU A MERRY & STYLISHIOUS XMAS!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου