Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Η Stradivarius ετοιμάζεται να λανσάρει την ανδρική της κολεξιόν



Η Stradivarius ετοιμάζεται να επεκτείνει η γκάμα της με μια σειρά για νέους άνδρες, η οποία προβλέπεται να λανσαριστεί το 2017. Η αλυσίδα μέλος του Inditex Group έχει ήδη ξεκινήσει την οργάνωση της ομάδας που θα αναλάβει τον σχεδιασμό και την προώθηση της νέας σειράς. Η σειρά θα απευθύνεται στον σύγχρονο άνδρα της πόλης, ηλικίας 20 έως 30 ετών.
Η πολυπρόσωπη ομάδα, με την αποστολή να δημιουργήσει την ανδρική κολεξιόν της Stradivarius, θα αποτελείται από επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς του χώρου της κλωστοϋφαντουργίας, περιλαμβανομένων του τμήματος σχεδιασμού ρούχων και πατρόν και του τμήματος προμηθειών, και θα έχει την έδρα της στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο Sallent (Βαρκελώνη).
Η Stradivarius είναι μία από τις νεανικές αλυσίδες του Inditex Group και απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν πάθος με τη μόδα και τη δημιουργία. Το 2014 η Stradivarius έκλεισε με πωλήσεις άνω του 1,1 δις. ευρώ και ένα ισχυρό δίκτυο 910 καταστημάτων σε 60 χώρες. Το brand πρόσφατα ανανέωσε την εικόνα των καταστημάτων του. Τα νέα καταστήματα παρουσιάζουν το concept τους σε ανοιχτούς και εκλεκτικούς χώρους, ενώ η εσωτερική κατασκευή δίνει έμφαση στη φωτεινότητα και τη διαύγεια του χώρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου