Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Massimo Dutti : Η συλλογή “The new York City” Φθινόπωρο Χειμώνας 2015/ 2016

Εκλεκτική, ανέμελη και αυθεντική, τρεις λέξεις που ορίζουν τέλεια την πόλη της Νέας Υόρκης και οτιδήποτε αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την Massimo Dutti ώστε να δημιουργήσει την νέα Limited Edition συλλογή.
Αυτή η συλλογή δεν θα μπορούσε να παρουσιαστεί καλύτερα μέσα από το όραμα των κορυφαίων μοντέλων Liu Wen και Mathias Lauridsen και την επιρροή της Sofía Sánchez de Betak και του Mathew Avedon. Αυτοί μας αποκάλυψαν τα αγαπημένα τους σημεία στην Νέα Υόρκη, στολισμένοι με καυτά μοντέρνα κομμάτια στους τόνους του γκρι και με μερικές πινελιές άσπρου που αποτελούν must για τον επερχόμενο χειμώνα.
Η συλλογή «New York city» αποτελεί αναμφίβολα για την μπράντα την κλασικότερη και πιο αστική και μινιμαλιστική συλλογή , εμπνευσμένη από το 60’ και το 70’, όπου τα χαλαρά γκρι κομμάτια ξεχώριζαν για την ευελιξία και την άνεση που παρείχαν. Αυτά τα βασικά έφεραν στο προσκήνιο έναν τρόπο ζωής βασισμένο στην κίνηση , την άνεση και το ελαφρύ ντύσιμο, χωρίς καν να θυσιάσουν την κομψή γοητεία τους.
Η γυναικεία συλλογή είναι θηλυκή, εμπνευσμένη από τα άνετα πρωινά και τα ρούχα για το σπίτι, με πινελιές από μπεζ και ένα ευρύ φάσμα από γκρι μελανζέ, μια νέα αισθητική βασισμένη στην ζώνη της άνεσης. Η ανδρική συλλογή έχει κομμάτια εμπνευσμένα από το κέντρο της πόλης, ενώ παράλληλα διατηρεί το διακριτικό σικ της περιοχής ανάμεσα στο κέντρο και τα προάστια.
Γόβες στιλέτο ή αθλητικά, υπάρχει χώρος για όλα σε αυτή τη συλλογή, όπου οι εμφανίσεις είναι ιδανικές για μία μακρά και έντονη ημέρα στην πόλη της Νέας Υόρκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου