Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Bershka: Young Designers Project SS15


Τα flagship καταστήματα παρουσιάζουν τη λειτουργική και αισθητηριακή δουλειά των ολλανδικών studios siebring & zoetmulder + lilesadi 

Για ακόμα μια σεζόν, η Bershka προωθεί το ταλέντο νέων δημιουργών, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στα flagship καταστήματα της αλυσίδας. Στην Ισπανία, τα καταστήματα στη Gran Vía (Μαδρίτη) και Paseo de Gracia (Βαρκελώνη) θα παρουσιάζουν τις δημιουργίες ‘DailyGems’ από τις 8 Ιουλίου. Δημιουργήθηκαν και επιμελήθηκαν από τα ολλανδικά studios Siebring & Zoetmulder + Lilesadi και από τέσσερις νέες γυναίκες που έχουν διαφορετικές καλλιτεχνικές βάσεις.
 
Τα ‘DailyGems’ αναδεικνύουν τη λειτουργικότητα των επίπλων μέσω του αισθητηριακού σχεδιασμού και ενός κολάζ από διαφορετικά υλικά, που τα καθιστά μοναδικά.   
Τα κομμάτια αποτελούνται από μοντέλα που δημιουργούν διαφορετικές συνθέσεις με ποικίλα υλικά, το καθένα με τη δική του αφήγηση: ο στρογγυλός τυπωμένος καθρέφτης, ένα περφορέ φύλλο από ανακυκλωμένο μέταλλο, ένα μπρονζέ τρίγωνο που απεικονίζει σταγόνες βροχής και μια χειροποίητη πορσελάνη από μπλε κοβάλτιο. Ένα παιχνίδισμα με αναλογίες και υλικά που απηχεί το κλασικό ολλανδικό στυλ στην καθημερινή ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου