Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Review: Η σειρά Διώνη της Fresh Line


Μυρωδιές ερεθιστικές, ξυπνώντας στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και απόλαυσης, ξεχύθηκαν μόλις άνοιξα το πακέτο της Fresh Line. Αμέσως τα τοποθέτησα στο μπάνιο μου, σε περίοπτη θέση μέχρι να τα χρησιμοποιήσω. Η μυρωδιά της βανίλιας απλώνοντας σε όλο το σπίτι. Γι' αυτό ευθύνεται η μπάλα της αρωματοθεραπείας που ήταν στο σετ. Απλά μαγική!!!
Αλλά αυτά αποτελεί το περίβλημα και όχι την ουσία.
Η Fresh Line είναι γνωστή για την φυσική σύσταση των προϊόντων της, απαλλαγμένη από καθετί βλαβερό για την ανθρώπινη επιδερμίδα και προσωπικά για μένα αποτελούν την Νο1 επιλογή που μπορεί να κάνει κάποιος, αν θέλει να περιποιείται τον εαυτό του με φυσικά προϊόντα. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο, που να μην μου αρέσει. Δεν έχω να πω τίποτα το αρνητικό για κανένα προϊόν, από όσα έχει τύχει να δοκιμάσω. Με υπέροχο άρωμα βανίλιας, σε συνδυασμό με το γαλάκτωμά του, το οποίο απορροφάτε άμεσα από την επιδερμίδα, έκανε το σώμα μου απαλό σας μωρού. Ολοκληρώνοντας την διαδικασία της περιποίησης με το άρωμά του, η μυρωδιά της βανίλιας με συντρόφευε σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Ρωτώντας με μέχρι τέλος της τι άρωμα φοράω.
Τώρα αν κάποια μέρα έχετε περισσότερο χρόνο, προσφέρετέ στον εαυτό σας λίγη αίσθηση πολυτέλειας. Γεμίστε την μπανιέρα με νερό και πετάξτε την μπάλα αρωματοθεραπείας μέσα. Αφήστε τα «μαγικά» συστατικά του να περιποιηθούν με το πιο φυσικό τρόπο το σώμα σας.
Η αλήθεια είναι ότι αγαπώ της Fresh Line, μπορεί οι τιμές της να θεωρηθούν λίγο τσιμπημένες, αλλά αν αναλογιστεί κάποιος την φυσική προέλευση των υλικών και το καλό που προσφέρουν στην επιδερμίδα του, δεν έχει κανένα λόγο να μην επενδύσει σε αυτά.
Η σειρά Διώνη αναπτύχτηκε ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα και αποτελείται από 5 καταπραϋντικά προϊόντα για την καθημερινή περιποίηση και φροντίδα του σώματος: αφρόλουτρο, γαλάκτωμα σώματος, body splash, body butter και μπάλα αρωματοθεραπείας.
Σ΄αγαπώ Fresh Line.
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο, που μου αφιερώσατε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου