Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

OYSHO Beach wear: SS 2015




 

Η Oysho μας μεταφέρει σε ένα τοπίο με αμμουδερές παραλίες και καταγάλανο ουρανό για να παρουσιάσει τη νέα της καμπάνια Beachwear SS15.


Πίσω από το φακό του φωτογράφου Alasdair McLellan, το τοπ μόντελ Eliza Cummings ενσαρκώνει μια γυναίκα που αντλεί τη δύναμη του χαρακτήρα της μέσα από την αρμονική συνύπαρξη με τα στοιχεία της φύσης.



ΗOysho ξεκινά ένα νέο ταξίδι και σε προσκαλεί να γνωρίσεις τα hot spots της διαδρομής.




TIEDYE



Η συγκεκριμένη τεχνική βαφής, με σαφείς αναφορές στη δεκαετία του 70, επιστρέφειδυναμικάκαικαθιερώνεταιωςμίααπότιςπιοαυθεντικέςτάσειςτηςσεζόν.

Η oysho τη νενσωματώνει σε δημιουργίες από φυσικά υφάσματα και άνετες γραμμές που συνδυάζονται και με άλλα τυπώματα, όπως το μπατίκ και οι ναυτικές ρίγες, αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές για ένα ακόμη  καλοκαίρι.






TOTALWHITE

Τολιτόκαιαπέριττολευκόδημιουργείυπέροχεςαντιθέσειςμετηνευρείαγκάμαυφασμάτωνπουεπιστρατεύει ηOyshoγια τη φετινή σεζόν, όπως το κροσέ, το βαμβάκι και το φυσικό λινό. Άνετα, ελαφριά κι ευκολοφόρετα ρούχα που ακτινοβολούν φως και φρεσκάδα.











SOFTDENIM



Το soft denim δίνει το παρόν σε αυτή την κολεξιόν μέσα από casual και ελαφριά ρούχα, όπως σαλοπέτες, αμάνικα πουκάμισα και palazzo παντελόνια, δημιουργώντας ένα μίνιμαλ και αφαιρετικό look.





KHAKI



Τοφετινόκαλοκαίριπαίρνουμεέμπνευσηαπότιςαποχρώσειςπουπαραπέμπουν σε σαφάρι: χακί, μπεζ, τερακόταφυσικά χρώματα και υφάσματα που συνδυάζονται ιδανικά με animal print ή με το κλασικό δίπτυχο black & white.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου