Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Τελειοποιεί και Προστατεύει



Η ΝΕΑ Anti-Blemish Solutions BB Cream SPF 40




Η BB Cream έχει γίνει το απόλυτο υβριδικό, πολύ-διάστατο προϊόν ομορφιάς, συνδυάζοντας παράλληλα τα οφέλη περιποίησης της επιδερμίδας με την κάλυψη,καθώς επίσης προστατεύει την επιδερμίδααπότους εξωτερικούς παράγοντες. Τώρα, η ΝΕΑ BB Cream της Clinique είναι το ιδανικό προϊόν ομορφιάς, ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες και για επιδερμίδες με τάση για σπυράκια.
Γνωρίστε τη ΝΕΑ Αnti-Blemish Solutions BB Cream SPF 40 της Clinique,το νέο βήμα-ένα θαύμα της Clinique που δημιουργεί ένα φυσικό άψογο αποτέλεσμα, καλύπτει τις ατέλειες της επιδερμίδας, προστατεύει την επιδερμίδα από τον ήλιο, χωρίς να φράσει τους πόρους ή να δημιουργεί σπυράκια, ελέγχει τη λιπαρότητα και τη γυαλάδα και βοηθά στην πρόληψη από ατέλειες που δημιουργούνται από σκούρες κηλίδες ή σπυράκια.

Η Εμφάνιση και η Αίσθηση

Η εξαιρετικά ελαφριά, μη λιπαρή σύνθεση παρέχειστην επιδερμίδα ένα φυσικό ματ και τέλειο αποτέλεσμα, δημιουργεί άμεσα ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και καλύπτει ατέλειες και σημάδια ακμής. Οι πόροι είναι λιγότεροι ορατοί. Η επιδερμίδα αναπνέει. Φαίνεται και αισθάνεται φρέσκια, για περισσότερο από 12 ώρες, ενώ παράλληλα προστατεύεται από τις μελλοντικές UV φθορές με SPF 40.

«Φορώντας αντηλιακόμε δείκτη προστασίας, είναι ένας από τους σημαντικότερουςπαράγοντες πρόληψης από τα σπυράκια &τα σημάδια, απόεπιδείνωσημε την πάροδο του χρόνου», λέει η Janet Pardo, Clinique’s Senior Vice President of Global Product Development. "Αλλά πολλοί άνθρωποι με τάση για σπυράκια έχουν την εσφαλμένη αντίληψη ότι τα αντηλιακά μπορεί να προκαλέσουν σπυράκια ή να αφήσουν στην επιδερμίδα τους την αίσθηση της λιπαρότητας στο τέλος της ημέρας. Η αλήθεια είναι,ότι η καθημερινή προστασία UV, βοηθάνα κρατά την επιδερμίδα υγιή, παρέχοντας ένα προστατευτικό στρώμα μεταξύ της επιδερμίδας και του ήλιου».



ΗΤεχνολογία

* Υψηλή Αντηλιακή Προστασία:Φίλτρα ευρείας κάλυψης UVA/UVBSPF 40, προστασία της επιδερμίδας από μελλοντικές UV φθορές.

* Mακράς διάρκειας Κάλυψη πάνω από 12ώρες:Η σύνθεση προσφέρει μια θαυμάσιαδροσερή αίσθηση,ενώτοπολυμερές πολυαιθυλένιο που σχηματίζει φιλμ, επιτρέπειστην κρέμα ΒΒ να έχει μεγάλη διάρκεια κάλυψης.
* Έλεγχος λιπαρότητας και γυαλάδας: Ειδικά θεραπευτικές χρωστικές ουσίες και το Διοξείδιο του πυριτίου κρατούν το χρώμα αληθινό, απομακρύνοντας τη λιπαρότητα και το σμήγμα, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν άνεση στην επιδερμίδα, αφήνοντας ένα φυσικό ματ αποτέλεσμα.                                      

* Ομοιόμορφος Χρωματικός Τόνος–Άμεσα:Φωτεινά μόρια διάχυσης φωτίζουν την εμφάνιση της επιδερμίδας, ενώ μια μοναδική θεραπεία στην επιφάνειά της ελαχιστοποιεί τις ατέλειες,για ένα άψογο αποτέλεσμα. Δεν βαραίνει. Δενσπάει. Η επιδερμίδα φαίνεται φυσικά ανανεωμένη και υγιής.




Χρήση

Ανακινήστε την Anti-Blemish Solutions BB Cream SPF40 πολύ καλά.Εφαρμόστε την σε καθαρό πρόσωπο μετις άκρες των δακτύλων ή με έναπινέλο της Clinique. Απλώστε σε ολόκληρο το πρόσωπομε ημι-κυκλικές κινήσεις, δημιουργώντας την κάλυψηπου εσείς επιθυμείτε. Εφαρμόστε ξανά, αν είναι απαραίτητο.Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Χρησιμοποιήστε την πριν από το makeup, ως βάση για την επίτευξη ενός άψογου αποτελέσματος, ήμόνητης για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Για ή πιο, αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε προϊόν ντεμακιγιάζ της Clinique. Αυτή η σύνθεση είναι oil free, δεν δημιουργεί σπυράκια, είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένη. Κατάλληλη για τους τύπους επιδερμίδας 3 και 4. Διατίθεται σε 5 αποχρώσεις για ρόζ ή χρυσούς χρωματικούς τόνους στην ΠΛΤ 30.97€: Light/ LightMedium/ Medium/ MediumDeep/ Deep

Διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών από τον Μάϊο 2015. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου