Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Ethnic Collection: SS/15






Η blogger Gala González είναι η εικόνα τουEthnic lookbook της Uterqüe

Η νέα κολεξιόν εμπνέεται από τις αφρικανικές φυλές, τους ιθαγενείς και την αρχαία Ανατολή, για να δημιουργήσει σοφιστικέ και κομψά looks μέσα από τον συνδυασμό διαφορετικών υφών, σχεδίων και λεπτομερειών που μεταφέρουν την αγνότητα του παραδοσιακού πνεύματος.


Η Uterqüe, στη νέα της κολεξιόν, επιχειρεί να αιχμαλωτίσει τη διαδρομή προς τους παλαιότερους πολιτισμούς. Το ισπανικό brand καλωσορίζει το καλοκαίρι με τη νέα Ethnic κολεξιόν, όπως αποτυπώνεται σε ένα lookbook από τη γνωστή blogger και fashion influencer Gala González.

Χρωματικοί τόνοι που απηχούν τη γη, ώχρα, κόκκινο Βουργουνδίας, βαθύ καφε πράσινο της ελιάς, έρχονται στο προσκήνιο και χαρακτηρίζουν ολόκληρη την κολεξιόν που φωτίζεται από λαμπερές λεπτομέρειες και δόσεις μπλε και πράσινου. Και επειδή η ισχυρή γυναίκα δεν χάνει ποτέ την κομψότητα και τη θηλυκότητά της, η κολεξιόν συμπληρώνεται με το διαχρονικό μαύρο και λευκό.
Τοethnic στυλ μεταφέρεται με λεπτότητα και κομψότητα, χάρις στις σημαντικές λεπτομέρειες στα κομμάτια της κολεξιόν, δίνοντας την αίσθηση της φρεσκάδας. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται ποικίλουν, από ζακάρ και μπροκάρ για τα φορέματα, απαλά τουλπάνια και λινά για τα πουκάμισα και περίτεχνα σχέδια και μοτίβα για τα πλεκτά. Παράλληλα, κοψίματα και κρόσσια συνεχίζουν να συνοδεύουν τα denim και τα δερμάτινα κομμάτια της κολεξιόν.

Αξεσουάρ&παπούτσια
Τα εξωτικά και δημιουργικά στοιχεία που προσδίδουν εσωτερικότητα στην Ethnicκολεξιόν χρειάζονται απαραίτητα και μια γκάμα αξεσουάρ. Για αυτή τη σειρά, η Uterqüe χρησιμοποιεί φυσικά στοιχεία που συνδυάζονται προσεκτικά με χρώματα και υλικά για να δημιουργήσουν tribal αξεσουάρ που θα γίνουν musthave αυτό το καλοκαίρι.
Αξιοποιώντας υφάσματα με επιλεγμένα ethnic τυπώματα, οι τσάντες και τα παπούτσια της σεζόν αναδύουν φρεσκάδα, αυθεντικότητα και επιτήδευση, φέροντας πιο κοντά από ποτέ το casuallook με την κομψότητα.

Η Galaκαι ηUterqüe
Fashioninfluencer, σχεδιάστρια, στυλίστρια, DJ και street-stylefan, ηGalaείναιαδιαμφισβήτητα από τις γνωστότερες ισπανίδεςbloggerστη διεθνή σκηνή. Τοεκλεκτικό, σοφιστικέ, κάποιεςφορέςυπερβολικό, αλλάπάντα επίκαιρο στυλ τηςτην καθιστούν μία από τις βασικές εκπροσώπους της Uterqüe.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου