Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Έκρηξη ανοιξιάτικων χρωμάτων με ένα…“TwistandClick”!




 Η AMWAY παρουσιάζει τη νέα σειρά κραγιόν ARTISTRYSIGNATURECOLORLIPSTICK. 23 νέες, ανοιξιάτικες, εντυπωσιακές αποχρώσεις ήρθαν για να δέσουν άψογα με το μακιγιάζ σας, όποιο κι αν είναι το στυλ σας.

Όπως έχει δηλώσει και ο Alexander McQueen: «Είναι μία νέα εποχή στο χώρο της μόδας. Δεν υπάρχουν κανόνες. Όλα εξαρτώνται από τον κάθε άνθρωπο και το προσωπικό του ύφος». Για το λόγο αυτό, η AMWAY δημιούργησε 23 συνολικά αποχρώσεις που ταιριάζουν άψογα σε κάθε περίσταση, για μοναδικά, γοητευτικά χείλη.

Η ειδικά σχεδιασμένη ημιδιαφανής βάση όλων των κραγιόν της νέας σειράς ARTISTRYSIGNATURECOLORLIPSTICK, κρατάει το χρώμα σταθερό, έχει υπέροχη αίσθηση στα χείλη και κολακεύει κάθε τύπο δέρματος, όποια απόχρωση κι αν επιλέξετε. Η περιεκτικότητα τους σε Βιταμίνη Ε και το άρωμά τους από μία σύνθεση ελαίων, χαρίζουν στα χείλη σας την ενυδάτωση που χρειάζονται (36% περισσότερη ενυδάτωση),παραμένουν λεία καιαπαλά για όσες ώρες κι αν φοράτε το κραγιόν, προστατεύοντάς τα ταυτόχρονα από τις περιβαλλοντικές επιρροές.


Συσκευασία “TwistandClick”

H ARTISTRYSIGNATURECOLORLIPSTICKS δεν ξεχωρίζει μόνο για τα μοναδικά και ζωντανά της χρώματα αλλά και για την πρωτοποριακή της συσκευασία, με την τεχνολογία “TwistandClick”. Εφευρέθηκε και σχεδιάστηκε από την CatherineEhrenberger, Αντιπρόεδρο Έρευνας και Ανάπτυξης της AMWAY και έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.
Μόλις χρησιμοποιήσετε το ARTISTRYSIGNATURECOLORLIPSTICK, με ένα μικρό “click” του σωλήνα θα «κλειδώσετε» το κραγιόν στη θέση του και θα είναι ασφαλές. Η λαμπερή συσκευασία ARTISTRYCrescendo αποτελεί ένα κομψό σχέδιο, αποτελείται από 17 διαφορετικά εξαρτήματα και έπειτα από πολλές δοκιμές που διεξήχθησαν, αποδείχθηκαν εξαιρετικά ανθεκτικά. 

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου